Collectie frima
Image default
Banen en opleidingen

Biotech-recruitment dat landsgrenzen overschrijdt

Je bent op zoek naar frisse nieuwe gezichten voor jouw bedrijf. En het bedrijf dat je leidt, valt onder de Farma- en Biotech-branche. Deze branche behoort tot de Life Sciences-industrie. En binnen deze industrie is er erg veel concurrentie. Goede professionals worden al snel voor je neus weggekaapt en daardoor wordt jouw vacature maar niet ingevuld. Wanneer je tegen dit probleem aanloopt of als je gewoon graag de hulp wilt inschakelen voor recruitment op het gebied van Biotech, dan is MY Recruitment dé partner voor jou.

Een geslaagde zoektocht in binnen- én buitenland

MY Recruitment is niet zomaar een wervingsbureau. Zij gaan namelijk een stapje verder. Buiten het feit dat zij gespecialiseerd zijn in het opsporen van uitsluitend kandidaten die geschikt zijn voor de Life Sciences-branche, kijken zij ook net iets verder dan de landsgrenzen. Omdat een goede professional die ook nog eens uitstekend bij jouw bedrijf past niet altijd makkelijk te vinden is, zoeken de consulenten op het gebied van Biotech-recruitment ook in het buitenland. Zo wordt de kans dat de openstaande vacature vervuld wordt natuurlijk een stuk groter. Om er zeker van te zijn dat de kandidaten die MY Recruitment vindt ook echt gespecialiseerd zijn in het vak, worden er meerdere gesprekken gevoerd met hen. Zo weet jij, en de specialist op het gebied van Biotech-recruitment, zeker dat deze persoon hbo of wo is opgeleid in een discipline die te maken heeft met Life Sciences.

Ontdek de selectieprocedure van dit bedrijf

Voorafgaand aan het voorstellen van een nieuwe kandidaat, is er al enig werk gedaan. Als je MY Recruitment inschakelt om te helpen bij het vinden van een nieuwe werknemer, luisteren zij eerst goed naar wat je precies zoekt en waar jouw bedrijf voor staat. Daarna worden de eventuele nieuwe kandidaten uitgebreid geïnterviewd tijdens de selectieprocedure zodat de Biotech-consulenten kunnen uitvinden of deze persoon echt bij jouw bedrijf past. En voordat je het weet, is de vacature ingevuld.

https://www.my-recruitment.com/