Collectie frima
Image default
Banen en opleidingen

Eindelijk de goede cocktails leren maken tijdens de Cocktail workshop in Amsterdam

 

Er is nu je kans om als een volleerde bartender de perfecte cocktails te maken met een Cocktail workshop in Amsterdam. Het aloude biertje en wijntje blijf natuurlijk altijd bestaan en ook altijd populair, maar er zijn toch steeds meer mensen die een cocktail weten te waarderen. Maar, dan wel een goede mix, met een goede combinatie. Nu kun jij leren hoe je een overheerlijke cocktail kan maken tijdens de Cocktail Workshop in Amsterdam. Het gaat natuurlijk om de smaakcombinatie, er gaat natuurlijk een drankje met alcohol in, of meerdere, maar ook een aanvullling met een drankje zonder alcohol. En veel ijs natuurlijk. Tijdens deze Cocktail workshop in Amsterdam leer je welke dranken zich heel goed lenen voor het maken van een cocktail, en welke dranken je beter kunt vermijden.

Niet te veel alcohol per cocktail

De kunst is natuurlijk ook om niet teveel dranken met een hoog alcoholpercentage in de mix te mikken. Als de consument al na een half glas van jouw gefabriceerde cocktail over de bar hangt onsamenhangende taal uit te slaan, ben je je doel voorbijgestreefd. Je leert op de Cocktail workshop in Amsterdam precies wat het maximale is, voor wat betreft alcoholpercentage. Je kunt natuurlijk aanvullen met diverse vruchtensapjes, en neutraliseren met spa rood of water. De hoofdzaak wat je leert bij deze Cocktail workshop in Amsterdam is dat de klant moet genieten van de cocktail, en graag nog eentje, of meer, bestelt. Vooral in de horeca is het van belang dat er consumpties verkocht worden. Dus, hoe lekkerder, hoe meer er verkocht worden.

Tijdens de workshop mag je natuurlijk je eigen mixjes proeven, maar wellicht is het dan wel belangrijk een chauffeur te regelen om weer thuis te komen. Tenzij je op de fiets komt, of met openbaar vervoer.Gerelateerde artikelen

Professionele hulp van een Loopbaancoach in Utrecht

Internal Auditor / Financial accountant

De coach in Zutphen geeft je een duidelijke groeicurve