Collectie frima
Image default
Bedrijven

Ons land wordt steeds een beetje warmer

Je bent misschien opgegroeid in een gezin dat de afgelopen jaren steeds naar het buitenland is gegaan om daar een vakantie door te brengen. Dit is de laatste jaren wel veranderd. Steeds meer Nederland kiezen voor een vakantie in eigen land. Dit heeft alles te maken met de warme zomers die Nederland de afgelopen jaren kent. Wij zoeken een deel vakantiebestemmingen uit in Limburg met bijpassende activiteiten.

 

Activiteiten in Zuid-Limburg

De kans is vrij groot dat het grotendeel van Nederland Zuid-Limburg alleen kent van haar heuvels. Hoewel dit een grote trekpleister is zijn er zeker nog andere dingen te doen. Laten we beginnen met wandelen. Het gebied biedt ontzettend veel mooie fietsroutes en wandelpaden, wat het een geschikte locatie maakt om heerlijk te ontspannen en tot rust te komen.

Neem een kijkje in het gebied tussen Vaals en Gulpen. Dit gebied werd in 2005 namelijk verkozen tot mooiste landschap van Nederland door Stichting Natuur en Milieu.

 

 

 

Verder kan er heerlijk gegeten en gedronken worden in het Bourgondische Maastricht. Hier liggen veel terrasjes en dus ook veel mogelijkheden om tot rust te komen. Maastricht is een stad met geschiedenis, dus kijk er aandachtig om je heen! Geen auto om op de locatie te komen? Autoverhuur De Mulder heeft een ruim assortiment met daarin geschikte auto’s om van A naar B te reizen.

 

 

Wat is er te doen in het noorden?

Je zou het misschien niet direct verwachten maar Limburg is een provincie waarin heel veel te doen is. In het Noorden van Limburg ligt namelijk ‘het witte stadje’. Thorn is een mooie plek om eens gezien te hebben. Bij restaurants en cafés aan de maas is het mogelijk om een lekker drankje doen en een hapje eten. In de zomer is het mogelijk om er een sloep te huren. Tip: neem een koelbox mee met de tropische temperaturen! Leg de boot op het midden van de maas en neem een lekkere verkoelende duik. Bekijk ook zeker de monumenten! Het is een stadje met geschiedenis.

Verder kun je in Noord Limburg genieten van het prachtige landschap dat het gebied te bieden heeft. Neem eens een wandeling door de Groote Peel!

 

Verder ligt er een prachtige camping in de buurt van Midden-Limburg. Camping de Leistert in Roggel is al jaren populair bij vakantiegangers. Dit park is niet alleen erg geschikt voor kinderen, maar is ook geschikt om van te genieten in rust. Het park heeft een binnen- en buitenzwembad, beide met glijbanen. Het park is gelegen in een mooi gebied, omringd door veel bos. Om met het hele gezin naar de camping te kunnen gaan is een 7 persoons auto huren wellicht een goed idee!

https://autoverhuurdemulder.nl/?