Collectie frima
Image default
Woning en Tuin

De voordelen van een vloerluik op maat

Een vloerluik op maat bestellen: waarom zo aantrekkelijk?

In de gemiddelde Nederlandse woning duiken ze steeds vaker op: het fenomeen van de elektrisch bedienbare vloerluik op maat. Een vloerluik op maat bestellen heeft tal van voordelen vergeleken met een woning zonder vloerluiken of een of meer traditionele vloerluiken profiteert u van de nodige pluspunten die deze luiken te bieden hebben.

Het gemak van een elektrisch bedienbaar vloerluik

De huidige generatie vloerluiken onderscheidt zich door het gebruiksgemak. Vloerluiken zijn elektrisch bedienbaar. Dit zorgt voor een hoop extra gebruiksgemak. Het luik hoeft namelijk niet meer handmatig geopend en gesloten worden, maar kunt u gewoon op afstand openzetten of dichtdoen. Dit kan zowel met een wandschakelaar als met een afstandbediening. Dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk!

Een prachtig en elegant ontwerp

De moderne generatie vloerluiken op maat hebben een uiterst fraai, strak en elegant design. Zo zijn er vloerluiken met houten of glazen ontwerpen heel mooi om te zien en tevens erg elegant. Zeker als u kiest voor vloerluiken met glas erin heeft dat een mooi ruimtelijk effect: visueel verbindt u op deze manier twee ruimtes met elkaar.

Open kelders en ruimten veilig toegankelijk maken

Met een vloerluik op maat kunt u een kelderruimte of zolderruimte op een veilige manier afsluiten én toegankelijk maken. Als er glas in het luik zit, is dat van voldoende dikte om veilig overheen te kunnen lopen. En het vloerluik sluit daarbij naadloos af, zodat er geen ongelukken kunnen gebeuren. 

Minder last van tocht

Een vloerluik op maat heeft als laatste pluspunt het feit dat deze naadloos afsluit. Hierdoor maken tocht en kou geen kans en kunt u een ruimte een stuk beter op temperatuur houden. Zo bespaart u ook nog eens energie! Bent u ook benieuwd naar de mogelijk heden voor vloerluiken? Kijk dan zeker eens op Linfi.nl!