Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Eenvoudig de ideale vergaderzaal huren in de provincie Zeeland

Bij Ondernemerscentrum Zeeland kun je flexibele werkplekken, kantoorruimten en de perfecte vergaderzaal voor jouw onderneming huren. Ben je op zoek naar een vergaderzaal of werkruimte voor eenmalig gebruik of juist voor een langere periode? Bij dit centrum maakt het niets uit, want ze bieden altijd een geschikte zaal voor jouw doeleinden.

Kom niets tekort tijdens je vergadering

Als je een vergadering houdt of een workshop, training of presentatie geeft, wil je uiteraard dat de zaal of ruimte aan alle eisen voldoet. Bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes bevindt zich in elke vergaderzaal die je kunt huren alle geschikte apparatuur, gratis wifi en onbeperkt koffie en thee. Tijdens warme periodes staat de airconditioning aan en in elke ruimte bevindt zich een beeldscherm met goede beeldkwaliteit. Zo kom je zeker niets tekort tijdens je verblijf en vergader je in alle rust met je collega’s of medewerkers.

Service op maat

Bij Ondernemerscentrum Zeeland in Goes denken ze met je mee wanneer je een vergaderzaal of kantoorruimte wilt huren. Zo voegen ze de ruimten voor je samen of ze delen deze op, zodat de werkplek helemaal naar wens is. Huur je regelmatig een werkplek of zaal? Dan hanteren ze kortingstarieven. Ze zijn open van 8.00 tot 17.00 uur en het is tevens mogelijk om in overleg af te wijken van hun openingstijden. Dat is erg handig als je nog wat langer door wilt vergaderen.

Kom vergaderen of werken bij dit ondernemerscentrum

Bij Ondernemerscentrum Zeeland staat het vriendelijke personeel voor je klaar om alles naar wens te maken. Dit is de ideale plek als je ongestoord besprekingen wilt houden of trainingen wilt geven. Op hun website zie je meteen welke ruimten nog vrij zijn om te reserveren en je kunt de zalen tot minimaal één werkdag van tevoren boeken. Kijk snel op hun website en kies jouw perfecte werkplek of vergaderzaal.

https://ondernemerscentrumzeeland.nl/

Gerelateerde artikelen

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken op basis van looptijd

Wilt u een Romneyloods kopen?

Ontdek wat uw woning waard is bij deze makelaar in Den Haag