Collectie frima
Image default
Rechten

Welk advocatenkantoor biedt een interim advocaat mededingingsrecht?

Bent u op zoek naar een advocatenkantoor dat interim advocaten mededingingsrecht aanbiedt? En dienen deze advocaten gespecialiseerd te zijn in het mededingingsrecht? Bij C-law uit Amsterdam bent u hiervoor aan het juiste adres. De interim advocaat mededingingsrecht van dit advocatenkantoor beschikt over de juiste kennis die nodig is om u bij te staan. De interim advocaat mededingingsrecht helpt bij ieder consumentrechtelijk vraagstuk waarin de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een rol speelt. De diensten worden zowel in-house als op afstand aangeboden. De praktijk staat met name ondernemingen, andere advocatenkantoren, instellingen, organisaties en overheden met raad en daad bij.

Focus op marktverdeling en misbruik van machtsposities

De focus van de interim advocaat mededingingsrecht ligt vooral op marktverdeling en misbruik van machtsposities. Het volgende is een voorbeeld waarbij een interim advocaat mededingingsrecht hulp kan bieden: stelt dat de concurrentie u benadeelt doordat zij een kartel vormen. In zulke situaties kunt u een claim indienen en staat de interim advocaat mededingingsrecht u bij. Het advocatenkantoor opereert in domeinen van verschillende toezichthouders, waaronder de ACM, de Europese commissie, de Nederlandse Voedsel & Warenautoriteit (NVWA), de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Het kantoor voert bestuursrechtelijke en civielrechtelijke procedures uit.

Ook gespecialiseerd in compliance en consumentenzaken

C-law staat bekend als hét niche advocatenkantoor. Naast het mededingingsrecht is het ook gespecialiseerd in compliance en consumentenzaken. Dit is ontstaan op basis van meer dan twintig jaar ervaring als toezichthouder in het bedrijfsleven en in de internationale advocatuur. Tevens is er een breed internationaal netwerk aanwezig waardoor het kantoor toegang heeft tot topspecialisten. Daarom zien klanten dit kantoor vaak als ideale aanvulling op andere advocatenkantoren. Het klantenbestand is actief in veel verschillende sectoren zoals agri (food) en health, industrie en retail, technologie en innovatie en transport en logistiek. Vaak zijn het corporates die de hulp van het advocatenkantoor uit Amsterdam inschakelen.