Collectie frima
Image default
Rechten

Juridisch advies van een interdisciplinair team te Antwerpen

Als bedrijf heeft u regelmatig nood aan juridisch advies en dat op verschillende vlakken. Denk daarbij aan advies voor het opstellen van correcte arbeidsvoorwaarden, maar ook raad en hulp bij het oplossen van een conflict met een huurder van uw onroerende goederen. Om aan al uw noden inzake de verschillende rechtsdomeinen te voldoen, kunt u terecht voor juridisch advies bij het interdisciplinaire team van Caluwaerts Uytterhoeven te Antwerpen. Dit advocatenkantoor bestaat uit 23 advocaten, waarvan de meerderheid tweetalig is, die elk een ruime expertise hebben met hun specifieke rechtsdomein.

Multidisciplinaire dienstverlening voor elk dossier

Om u het beste juridisch advies te bieden voor uw onderneming, werken de verschillende advocaten van dit kantoor te Antwerpen volgens een multidisciplinaire benadering. Het dossier van uw bedrijf wordt toebedeeld op basis van de specialiteit en ervaring van de betrokken advocaten, waarbij een gedreven interactie tussen de verschillende vakdomeinen centraal staat. Zo wordt uw dossier steeds behandeld door de juiste personen met de nodige kennis en ervaring van de verschillende relevante elementen die spelen. Dankzij de multidisciplinaire benadering van dit kantoor te Antwerpen, geniet u van juridisch advies over onder meer de volgende vakdomeinen:

  • Ondernemingsrecht
  • Bouwrecht
  • Individueel en collectief arbeidsrecht
  • Transportrecht
  • Omgevingsrecht
  • Intellectuele eigendommen
  • Overheidsopdrachten

Reken op de expertise van dit advocatenkantoor te Antwerpen

Wenst u steeds gedegen juridisch advies te ontvangen van ervaren en vakkundige advocaten te Antwerpen voor alle juridische vraagstukken en problemen waar u als onderneming tegen aan loopt? Twijfel dan niet om contact op te nemen met Caluwaerts Uytterhoeven. De advocaten van dit kantoor zijn u graag ten dienst met juridisch advies, raad en daad bij complexe juridische vraagstukken en om de belangen van uw onderneming te verdedigen. Op de site van dit kantoor vindt u bovendien een grote bron aan informatie inzake juridische evoluties en verplichtingen waar u als onderneming gebruik van kunt maken. Neem een kijkje op de website of neem meteen contact op met het multidisciplinaire team.

https://www.legaloffice.be/