Collectie frima
Image default
Rechten

Letselschade op no cure no pay basis. Zoekt u letselschade advies in de Randstad?

Advies over letselschade op no cure no pay basis, of letselschade advies in de Randstad: daarvoor heeft u een deskundige jurist nodig. Wie letsel oploopt door schuld van een ander, heeft in de regel recht op een vergoeding. Het gaat daarbij niet alleen om de kosten die u als slachtoffer maakt, maar ook om een vergoeding voor de emotionele schade die u heeft geleden. Advies over letselschade op no cure no pay basis betekent dat het juridisch advies dat u inwint in feite voor zichzelf betaalt. Letselschade advies in de Randstand vindt u bijvoorbeeld bij Trias Legal.

Letselschade advies in de Randstad, voor advies over letselschade op no cure no pay basis

Medische fouten, bedrijfsongevallen, verkeersongelukken: wanneer u letselschade oploopt, is dat vaak de schuld van een ander. In principe kunt u in zo’n geval rekenen op vergoeding voor uw schade. Maar het vaststellen van de hoogte van die vergoeding is een complex proces. Vaak regelt de verzekeraar van de aansprakelijk gestelde partij uw claim af. Daarvoor moet eerst in kaart worden gebracht hoeveel schade u is berokkend. Het totale bedrag dat wordt uitgekeerd bestaat uit de gemaakte kosten wegens het letsel, maar ook uit smartengeld voor emotionele schade. Bij het vaststellen en uitonderhandelen van die vergoeding kunt u het advies van een expert gebruiken.

Het schaderegelingstraject

Meestal worden letselschadezaken buiten de rechter om geregeld. Die onderhandelingen kunt u zelf voeren – maar meestal is het verstandig daarvoor een advocaat in te schakelen. Het traject kan meerdere jaren duren en kan juridisch behoorlijk complex zijn.

Schakel advies in voor uw letselschadezaak

Bent u het slachtoffer geworden van letselschade? De meeste mensen in uw situatie kiezen ervoor om zich te laten adviseren of helpen door een advocaat. De kosten van die rechtshulp zijn in principe voor de aansprakelijke partij. Met een no-cure-no-pay-regeling loopt u nooit risico dat u voor de kosten voor een eventuele juridische procedure opdraait. Ga voor een letselschade advies in de Randstad en omring u met professionals.