Collectie frima
Image default
Marketing

Herschrijven website

 

Schrijft iemand in uw familie artikelen in duidelijke taal? Dan zijn er nog veel bureaus en freelancers die kosten in rekening brengen. Toch is het belangrijk om de juiste partner te kiezen voor uw herschrijfopdracht.

Duidelijke taal is een breed begrip. Sommige instellingen zijn gespecialiseerd in specifieke gebieden, zoals rechtstaal, terwijl andere veel ervaring hebben met specifieke doelgroepen (zoals laaggeletterden of Nederlandse studenten).

De bekendste instelling is ongetwijfeld Wablieft. zij hebben

Expertise op verschillende gebieden
De ervaring van schrijven voor anderstaligen en mensen met een lage culturele achtergrond
Eigen netwerk van freelance schrijvers
Meer copywriting? De belangrijkste vind je via zoekopdrachten zoals “herschrijven in duidelijke taal” of “herschrijven in duidelijke taal”.

Bekijk mooie voorbeelden van Wablieft en haar partners in het Coronatijdperk.

Vraag jezelf af of het beter is om je eigen expertise op te bouwen
Want wat als al deze herschreven bestanden morgen weer worden gewijzigd? Hoe zit het met uw andere communicatie die niet in eenvoudige taal is? Uw medewerkers leren schrijven in eenvoudige taal is altijd duurzamer, bijvoorbeeld door middel van trainingen. Kies je voor een taalbeleid, vraag dan hulp bij Online Solutions Group BVBA. Als de taak uw eigen expertise te boven gaat, bel dan een herschrijfbureau, zoals een laagtalige medische handleiding.

 

 

 

herschrijven website

https://www.dergatsjev.be/