Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Dé specialist uit Delft waar je IT-diensten kan uitbesteden

Als je de IT-diensten van je bedrijf door Actabyte laat uitbesteden, kan je rekenen op een totaalpakket. De IT-onderneming uit Delft werkt samen met mkb-bedrijven en organisaties in de zorg- en non-profitsector in de omgeving van Rotterdam. Het bedrijf biedt een uitstekende service aan. Van laptops tot het opzetten van een VoIP-verbinding: Actabyte kan het allemaal. De professionele medewerkers luisteren graag naar JE behoeften en wensen en bespreken met jou welke toepassingen je bedrijf kan gebruiken. Op die manier geven ze gericht advies op maat. Ze helpen bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen waardoor jij en je team jullie volledig kunnen focussen op de corebusiness van je bedrijf.

Een totaalpakket, monitoring en onderhoud

Er zijn heel wat voordelen als je ervoor kiest om IT-diensten bij Actabyte te laten uitbesteden. Zo bieden zij het totaalpakket aan waardoor ze alle computerregelingen voor hun rekening nemen. Je kan bij het bedrijf namelijk niet alleen terecht voor de aankoop van laptops en schermen, maar ze staan ook in voor het beheer van je netwerk en servers. De medewerkers monitoren en onderhouden je computersysteem 24 op 7  waardoor ze problemen meteen zien en daadwerkelijk kunnen oplossen. Zij houden daarbij rekening met al je wensen. Heb je een goede cybersecurity nodig? Of wil je investeren in een veilig back-upsysteem? Zeg wat je wilt en Actabyte zorgt ervoor.

Informeer naar de IT-diensten

Als je interesse hebt om de IT-diensten van je bedrijf te laten uitbesteden, denk dan aan Actabyte in Delft. De IT-experts uit de omgeving van Rotterdam zijn de oplossing voor al je problemen. Met hun hulp worden je bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en houd je zelf nog tijd over voor de belangrijke zaken binnen je bedrijf. Neem contact op met het bedrijf als je interesse hebt en stel al je vragen. Alle gegevens staan op de website van de onderneming.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen bij overstekend wild?

Het reinigen van luchtkanalen voor een gezond leef- en werkklimaat

Filtertechniek van het hoogste niveau