Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Burn-out coach wordt steeds belangrijker

De burn-out coach wordt voor veel bedrijven én medewerkers steeds belangrijker. Voor bedrijven is het natuurlijk bijzonder vervelend als werknemers langere tijd uitvallen door burn-outklachten. Ondernemingen krijgen hierdoor vaak met hoge kosten te maken en, in het slechtste geval, verlagen de bedrijfsprestaties. Medewerkers voelen zich daarentegen ook niet prettig wanneer zij thuis komen te zitten met een burn-out. De klachten hiervan zijn zeer vervelend en kunnen niet van het ene op het andere moment worden opgelost. Een burn-out coach is er niet alleen om medewerkers met een burn-out terug te begeleiden naar de werkvloer. Deze coach is er ook om te voorkomen dat medewerkers verzuimen. U kunt altijd bij Bureau Streefkerk in Ermelo en Apeldoorn terecht voor professionele burn-out coaching.

Waarom kiest u voor een burn-out coach?

Een burn-out coach kan meerdere trajecten opzetten, voor medewerkers die al uitgevallen zijn en voor medewerkers die dreigen uit te vallen. Het bieden van gerichte, persoonlijke begeleiding bij stress, overspannenheid en burn-out zorgt voor een versterking van de inzetbaarheid van werknemers die met dergelijke mentale klachten kampen. Weet u dat deze mentale klachten de belangrijkste oorzaak van ziekteverzuim zijn? Maar liefst 1 op de 5 medewerkers verzuimt door psychosociale klachten en wel 1 miljoen Nederlanders lijden aan arbeidsongeschiktheid als gevolg van burn-outklachten. U wilt dit voorkomen voor uw medewerkers. Een goede burn-out coach helpt u hierbij. Voor iedere medewerker kan een effectief traject op maat worden gemaakt.

Heeft u een ervaren burn-out coach nodig?

Een burn-out coach uit Ermelo of Apeldoorn, van Bureau Streefkerk, kan helpen om een uitgevallen medewerker sneller en effectiever naar herstel te begeleiden. Daarnaast kan deze coach er ook voor zorgen dat uitval van een medewerker wordt voorkomen. Wilt u precies weten wat een ervaren burn-out coach voor uw bedrijf én uw medewerker(s) kan betekenen? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met Bureau Streefkerk in Ermelo of Apeldoorn voor meer informatie of een persoonlijk advies.

 

 

https://bureaustreefkerk.nl/