Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kiezen voor de juiste kopieerbeveiliging

Wanneer u uw bedrijf wilt voorzien van kopieerbeveiliging, neemt u Anubis IT Security in de arm. Dit bedrijf is dé expert op het gebied van licentiebeheer, content- en kopieerbeveiliging. Het is dus ook mogelijk om alle drie van deze punten te implementeren binnen uw bedrijf. Waar u ook voor gaat, u gaat illegale praktijken tegen. Waardevolle content en belangrijke programma’s zijn te allen tijden beveiligd met het juiste type beveiliging. De professionals adviseren u met plezier, zodat u altijd de juiste keuze maakt. Het is uiteraard ook mogelijk om zelf op de website rond te speuren en te ontdekken welke beveiliging de juiste is voor uw toepassingen.

Uw website optimaal beveiligen

Velen denken dat een gebruikersnaam en wachtwoord voldoende is voor de bescherming van een website. Helaas is dit niet het geval. Hackers kunnen hiermee zeer gemakkelijk uw website binnendringen en belangrijke gegevens stelen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Anubis IT Security werkt met twee- of multi-factorbeveiligingen, zoals de OTP-Token en SmartSign.

  • Smart Sign: bij het inloggen is een gebruikersnaam, wachtwoord én eenmalige code nodig. De methode kiest u zelf. Bekijk de website om de diverse toepassingen van Smart Sign te ontdekken.
  • OTP-Token: OTP staat voor ‘One-Time Password’ en geeft een extra beveiligingslaag aan de inlogprocedure. De token genereert eenmalige wachtwoorden waarmee ook eenmalig kan worden ingelogd. Dit maakt het voor een hacker vrijwel onmogelijk om het systeem te kraken.

Dit bedrijf voorziet u van het beste advies

Twijfelt u nog of u kopieerbeveiliging, contentbeveiliging of licentiebeheer aan wilt schaffen? Heeft u nog advies nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Anubis IT Security. Dit professionele team heeft veel verstand van de diverse toepassingen en weet u dus van de juiste informatie te voorzien. Ook voor bijvoorbeeld kopieerbeveiliging voor pdf-bestanden weten ze wat het best bij u past. Ontdek het dus vandaag nog!

Gerelateerde artikelen

De leukste emmer met tekst kopen

Duidelijke informatievoorziening bij het assembleren van producten in Den Bosch

Ervaar het gemak van een railkoker met professionele montage