Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Laat u helpen door een ervaren makelaar bij het (ver)kopen of (ver)huren van een huis in Hilversum

Een professionele makelaar in Hilversum vindt u bij Dorenbos|Rasch Makelaars. Dit bureau is in 2004 ontstaan uit de samenwerking tussen Patrick Dorenbos en Carel Rasch. Deze twee makelaars hadden toen al een uitgebreid netwerk en een hoop ervaring met de Gooise vastgoedmarkt. Zij kunnen u helpen met allerlei kwesties die met uw huidige of toekomstige woning te maken hebben. Als u een huis wilt verkopen of verhuren, dan kuint u te allen tijde bij hun terecht. Ook als u op zoek bent naar een woning in de buurt van Hilversum of als u een taxatie nodig heeft, kunt u professionele hulp verwachten van een makelaar van dit bedrijf.

Een NWWI taxatie voor officiële doeleinden

Een andere service van de makelaar in Hilversum die veel gebruikt wordt, is de taxatie van woningen. Mensen hebben een waardebepaling nodig als ze bijvoorbeeld een successieaangifte moeten doen, een hypotheek willen verhogen of oversluiten, een woning willen kopen of gaan scheiden. In al deze gevallen is het belangrijk dat de taxatie wordt uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur die aangesloten is bij het NWWI. Het uitgebreide taxatierapport dat wordt opgesteld is dan geldig bij elke hypotheekverstrekker en andere instanties. Huisbezitters die enkel nieuwsgierig zijn naar de waarde van hun huis, of willen weten wat de mogelijkheden zijn bij een verkoop, kunnen vrijblijvend een gratis waardebepaling te laten uitvoeren.

Snel een passend huis vinden

In sommige situaties moet er snel een passend huis gevonden worden. Bijvoorbeeld als een expat naar Nederland verhuist voor werk. Het Gooi is een prachtige regio om te wonen als je in één van de grote steden werkt maar liever in een wat rustigere omgeving woont. Daardoor is de vraag naar huizen erg hoog. De makelaar van Dorenbos|Rasch Makelaars maakt een speciaal profiel voor mensen die op zoek zijn naar een huis. De kenmerken van het profiel worden bepaald door persoonlijke voorkeuren, budget en tijdsdruk. Aan de hand van het profiel krijgt de klant elke dag een update over de vrijgekomen huizen.   

https://www.dorenbosrasch.nl/