Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

De Media-fles voor uw winkel: een winnend recept

Bent u al bekend met de Media-fles en de unieke mogelijkheden die deze fles te bieden heeft? Als u staat de popelen om de unieke werking van de PET-fles of Media-fles voor uzelf te ontdekken, dan is het raadzaam met PET Power in contact te treden. Waarom? Omdat dit bedrijf een vooraanstaande speler is in de productie en distributie van de PET-fles in ons land. Hier vindt u alle informatie die u mogelijkerwijs zoekt over dit type fles. U kunt er ook gelijk flessen bestellen: zowel standaardmodellen als flessen die voor u op maat gemaakt zijn. Het bedrijf streeft ernaar functionele en stijlvolle verpakkingen (flessen en potten) te produceren. Deze verpakkingen voldoen aan de allerhoogste productie- en veiligheidseisen. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit bedrijven die in de huishoudelijke sector en in de voedingsbranche actief zijn. Ook zijn tal van klanten werkzaam in de farmaceutische en cosmetische sector. Vanuit de chemische industrie is er ook grote vraag naar de hoogwaardige Media-fles.

Van decoratie en sluiting voorzien

Hoe maakt u uw Media-fles of PET-fles compleet? Dat is niet zo moeilijk: hiervoor heeft u een op maat gemaakte sluiting nodig. U kunt er daarnaast voor kiezen een decoratie aan de fles toe te voegen. Deze one-stop-shop stelt u in staat uw eigen model samen te stellen en dit te laten maken. PET Power ontzorgt u vanaf de ontwerpfase tot aan de productiefase en regelt alles voor u. Het enige dat u hoeft te doen, is zelf een fraai ontwerp uitkiezen. Wilt u meer informatie? Of zit u met een vraag? Vrijblijvend bellen of mailen kan natuurlijk altijd.

Gebruik de configurator

De configurator helpt u uw eigen PET-fles of Media-fles samen te stellen. Dit doet u op een computer of laptop. Kiezen kan best lastig zijn, want er zijn maar liefst 700 standaardflessen om te overwegen. Deze kunt u met ruim 300 sluitingen combineren.