Collectie frima
Image default
Industrie

Een passende oplossing met aluminium op maat in regio Rotterdam

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in aluminium op maat in de omgeving van Rotterdam, dan schakel je hiervoor de hulp in van Garfield Aluminium. Dit bedrijf is al bijna 50 jaar gespecialiseerd in aluminium profielen en verschillende platen op maat in Rotterdam en omgeving. Naast dat zij zich hebben gevestigd in deze regio, zijn zij ook gevestigd in de omgeving van Nijmegen. Ben je op zoek naar een passende totaaloplossing, of dit nu om een groot of een klein project gaat? Deze specialisten gaan graag voor je aan de slag met aluminium op maat in de omgeving van Rotterdam en Nijmegen.  

Europese EN-normen

Wanneer er een bestelling van metalen producten wordt geplaatst, dan kan er een overzicht worden gevraagd van de soorten documenten die bij de bestelling horen. Dit worden ook wel de Europese EN-normen genoemd. Op deze manier kan er aangetoond worden dat de volledige levering aan de gestelde eisen voldoet. Daarnaast is het ook van belang dat je rekening houdt met de opslagvoorschriften van dit bedrijf. Wanneer je een bestelling plaatst van bijvoorbeeld aluminium op maat in de omgeving van Rotterdam of Nijmegen, dan is het essentieel dat je het aluminium goed beschermt. Dit doe je door het aluminium goed en veilig op te slaan, zodat er geen vocht tussen de platen kan komen of zodat er geen verkleuringen plaatsvinden.  

Ontdek alle producten en diensten

Naast verschillende aluminium profielen, kun je bij dit bedrijf terecht voor andere producten en diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan aluminium platen, een band, een staf, fittingen of signing. Ben je benieuwd naar een van deze producten en diensten of wens je graag meer informatie over wat dit bedrijf voor jou kan betekenen? Hiervoor neem je vrijblijvend contact met ze op. Zij vertellen je graag meer over wat zij doen en wat de mogelijkheden zijn. Wacht niet langer en bel nu!

Gerelateerde artikelen

Werkplekinstructiekaarten

Snelle en betrouwbare service van deze specialist in slangen en koppelingen

Kwalitatief hoogwaardige spankettingen koopt u bij dit gespecialiseerde bedrijf