Collectie frima
Image default
Zakelijk

Een professionele vergaderruimte vind je bij Creative Valley in Utrecht

Heb je een bedrijf waarin elke werknemer inclusief jij zelf flexwerk doet? Dan is het zeker te begrijpen dat je wel eens een flexwerkplek nodig hebt. Je kan tenslotte niet je klanten of bezoekers ontvangen in je eigen woonkamer of thuis. Als bedrijf die bezoekers of klanten of een vergaderruimte nodig hebben, wil je natuurlijk wel een centrale plek dat voor iedereen makkelijk te bereiken is. Vergaderen in Utrecht kun je doen bij Creative Valley. Doordat het pand pal naast Utrecht Centraal ligt en tegenover Stationsplein maakt dit natuurlijk de perfecte werklocatie. Zeker als je een vergadering hebt waarbij iedereen uit een andere regio komt is Utrecht een fijne locatie. Je kunt bij Creative Valley een vergaderruimte huren voor 1 dag maar ook zeker voor meerdere keren. Lees hieronder de prijzen en meer over Creative Valley.

Waarom Creative Valley een fijne plek is om te vergaderen.

Ze bieden een mooie en goede werkplek aan voor flexwerkers en bedrijven die een vergaderruimte zoeken. Het pand beschikt over verschillende faciliteiten die het fijn maken om er een dagje of meerdere dagen te werken. Je krijgt er bijvoorbeeld de hele dag onbeperkt koffie, thee, plat en bruisend water. Ook kun je er vers fruit krijgen en een lunch die elke dag weer vers bereid wordt door een kok. De lunch bestaat vaak uit een soep, vers brood met beleg, salades en een warm gerechtje. Een goede maaltijd zorgt weer voor veel energie, zo kun je er voor de rest van de dag weer goed tegenaan. 

Wat zijn de kosten? 

Natuurlijk verschillen de prijzen van elkaar, dit hangt af van hoeveel dagen je een ruimte wilt huren en welke ruimte je wilt huren. Je kunt er een gratis proefdag pas aanvragen en daarna een dagpas huren voor al 29 euro. Alle dagpassen of memberships zijn inclusief alle faciliteiten.