Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een ervaren fulfilment center in Nederland

Als fulfilment center in Nederland biedt Mondial Logistics vele mogelijkheden. Wanneer je op zoek bent naar logistieke ondersteuning voor jouw bedrijf, is het dan ook zeker aan te raden om deze specialist in te schakelen. Niet alleen hebben ze jarenlange ervaring en over de afgelopen jaren veel kennis opgebouwd, je profiteert bij hen ook van uitstekende service. Dit betekent dat ze oplossingen op maat aanbieden met een persoonlijke benadering. Ieder bedrijf is weer anders en heeft daarom ook weer andere logistieke behoeften. Daarom luisteren ze naar jouw wensen en situatie en denken ze graag met je mee. Heb je alleen opslagruimte nodig of zoek je een goede partner voor het transport van jouw goederen? Of wil je gewoonweg het volledige fulfilment van je bedrijf uitbesteden? Bij deze specialist kan het allemaal!

Een verschillende aanpak voor B2B en B2C bedrijven

Dit fulfilment center in Nederland biedt diensten aan voor zowel B2B als B2C bedrijven. Doordat er duidelijke verschillen zijn tussen het leveren van producten aan bedrijven of aan consumenten, wordt er hiervoor ook een andere aanpak gehanteerd. Bij B2B bedrijven gaat het vaak om grotere hoeveelheden tegelijk. Dit vergt weer andere oplossingen voor bijvoorbeeld de opslag en het transport dan wanneer er slechts één product naar een klant verstuurd moet worden. Door de ruime opslagfaciliteit van Mondial Logistics, met 20.000 legbord- en palletlocaties en 33 loadingdocks, is er genoeg opslagruimte. Daarnaast beschikken ze ook over alle essentiële apparatuur voor de inslag van goederen, het orderpicken en het gereedmaken van orders.

Neem contact op met deze specialisten

Of je nu op zoek bent naar een specialist in B2B fulfilment of B2C fulfilment, aan Mondial Logistics heb je de juiste partner. Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf en bespreek jouw wensen. Ze vertellen je dan meer over de mogelijkheden van hun fulfilment center in Nederland en geven advies op maat. Wil je eerst meer informatie over de eventuele kosten? Vraag dan eenvoudig een offerte aan.

Gerelateerde artikelen

Reparatie van vrachtwagen opbouw en onderdelen in Deurne

De voordelen van industriƫle isolatie voor uw bedrijf

Waarom is belangen behartigen in de VvE belangrijk?