Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhuur van een minikraan met overdruk die aan alle vereisten voldoet

Wanneer u op zoek bent naar een partij voor de verhuur van een minikraan met overdruk, doet u dat niet zomaar. Het betekent dat u op het punt staat werkzaamheden uit te voeren waarbij stof of andere vervuilende deeltjes vrij zullen komen. Daarwilt u de chauffeur van de machine tegen beschermen. De verhuur van een minikraan met overdruk betekent dat u gebruikmaakt van een cabine waar geen verontreinigde omgevingslucht kan binnendringen. Voor bepaalde werkzaamheden is dit verplicht, in andere situaties kiezen professionals in de bouw en sloop daar zelf voor. Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf geldt als een professionele en betrouwbare partner op dit gebied.

 

Alle gangbare overdrukfilters voor cabines op één plek verkrijgbaar

Het in Noord-Holland gevestigde bedrijf is specialist in de verhuur van grondverzetmachines, maar ook uitrustingsstukken zoals een sloophamer voor de minikraan. Behalve een losse sloophamer voor een minikraan en de machine zelf kunt u ook de complete combinatie huren. Om een optimale omgeving in de cabine van minikranen te realiseren, is het bedrijf een dealerschap aangegaan met Freshfilter. Deze levert alle gangbare overdrukfilters.

Intensieve controle en onderhoud

Bent u geïnteresseerd in de verhuur van een minikraan met overdruk? Dan wilt u uw machinist uiteraard zo goed mogelijk beschermen. Behalve de toepassing van de beste filters betekent dit ook optimaal onderhoud daarvan. Ook hiervoor kunt u op Niek Konijn Loon- & Verhuurbedrijf rekenen. De cabines beschikken over een goede, dichte constructie, de stoffilters worden regelmatig vervangen en er wordt een strak onderhoudsprogramma toegepast. De cabines worden zeer frequent gereinigd en gecontroleerd op lekkages.

Laat u ontzorgen door ervaring en ontwikkeling

Het bedrijf uit Noord-Holland is al meer dan veertig jaar specialist in de verhuur van grondverzetmachines en uitrustingsstukken, zoals de eerder genoemde sloophamer voor een minikraan. Het bedrijf speelt in op de ontwikkelingen binnen de branche, zodat zijn klanten middels de hieruit voortvloeiende optimale dienstverlening compleet ontzorgd kunnen worden. Heeft u hier interesse in? Ontdek de mogelijkheden dan op de website.