Collectie frima
Image default
Vervoer en transport

Elektrische steps zijn de oplossing voor na de crisis

Elektrische steps zijn verantwoordelijk met het milieu en de samenleving, dat is waarom ze de neiging hebben om een oplossing te bieden voor elke stap van het dagelijks leven van onze gebruikers. Maar waar vind je een legale step Nederland die je ook daadwerkelijk op de openbare weg mag gebruiken? 

Covid-19 heeft ons leven in minder dan een week veranderd. We zaten maandenlang opgesloten in ons huis, zonder dat we onze familie konden bezoeken of een kleine wandeling konden maken. We moesten elke minuut van onze dagelijkse routines reorganiseren om ons aan de situatie aan te passen en verantwoordelijk te handelen. Een goed voorbeeld van een e-step die perfect vervangen kan worden vervoermiddel is een elektrische step 12 km per uur voor je kind.

Angst en vooringenomenheid veroverden onze geesten en maakten ons wantrouwig tegenover alles: nieuws, gegevens, oplossingen, enz. Niets leek overtuigend genoeg te zijn om ons er volledig in te doen geloven.

Ook al zag alles er in het begin nog zo eng uit, stap voor stap komen de quarantaine en de gevolgen van het virus tot hun einde. Het virus heeft ons een nieuwe houding doen aannemen en nieuwe manieren doen vinden om de situaties van ons dagelijks leven het hoofd te bieden. De sociale contacten zijn verminderd, de openbare vervoermiddelen worden niet langer als een relevante optie beschouwd…Hoe kunnen we terugkeren naar de normaliteit?

Hoewel het heel moeilijk is om in zo’n korte tijd terug te keren naar de normale situatie, moeten we in staat zijn door te gaan met ons vroegere leven zonder het virus meer aandacht te geven dan nodig is. Een van de mogelijkheden is om delen van onze routines te veranderen, zoals bijvoorbeeld onze wijze van vervoer.

Covid-19 heeft duidelijk het belang aangetoond van een persoonlijk vervoermiddel, waar mensen veiliger zijn en de sociale afstand kunnen bewaren. Maar hoe zit het met het milieu? In onze tijd betekent meer auto’s meer vervuiling.

Op dit moment worden micro mobiliteitsvoertuigen zoals de elektrische steps beschouwd als de sleutel voor het herstel van de Covid-19 crisis en de beste oplossing na de quarantaine.

Voordelen van het reizen met een elektrische step

Reizen met een elektrische step voorkomt contact met andere mensen, wat het risico op infectie vermindert.

  • Het is een alternatief vervoermiddel

  • Het is een milieuvriendelijke manier van vervoer die geen invloed heeft op ons milieu

  • Het is economisch

  • Het is compact en vereist niet veel ruimte om te worden opgeslagen

  • Je kunt er overal mee komen

Het virus heeft veel van ons weggenomen, maar dat betekent niet dat we moeten opgeven, integendeel, we moeten opstaan en blijven vechten, want het leven gaat door. Daarom moeten we voor elke situatie passende oplossingen vinden, oplossingen die niet alleen ons helpen, maar ook anderen ten goede komen en op dit moment zijn elektrische scooters en micro-mobiliteit voertuigen onze beste kans om terug te keren naar de normaliteit en te herstellen van deze wereldwijde crisis.