Collectie frima
Image default
Verbouwen

Daarom kiest u voor de beste drainage mortel

Bij Multi Mortel Brabant kiest u voor de beste drainaige mortel. Deze mortel is waterdoorlatend en wordt gemaakt van split en cement. De mortel is voor allerlei doeleinden te gebruiken, zoals voor opritten, bestratingen en bouwwerken. Deze sterke ondergrond is zeer goed bestand tegen zware belasting. Het is niet alleen zeer sterk, maar drainage mortel zorgt er ook nog eens voor dat overtollig regenwater goed kan wegvloeien.

De beste ondergrond voor tegels

Drainage mortel is waterdoorlatend, waardoor het vaak als bestrating of ondergrondwordt gebruikt door tegelzetters en hoveniers. Voordat u drainage mortel gebruikt, moet u eerst zorgen voor een zandbed, dat eventueel verstevigd kan worden met ondergrondversteviger. Op het zandbed kunt u de drainage mortel aanbrengen, waardoor u een goede ondergrond heeft voor tegels. Vooral voor keramische tegels is drainagemortel de juiste ondergrond.

Schadevrij straatwerk dankzij drainage mortel

Doordat drainage mortel water kan doorlaten, blijft het hemelwater niet op de tegels liggen. Dit heeft in de winter als voordeel dat er geen vorstschade ontstaat door bevroren hemelwater dat uitzet. Drainage mortel is verder ook goed bestand tegen strooizout, zodat u zeker niet uitglijdt. Ook krimpt het materiaal nooit, waardoor scheuren en verzakkingen niet kunnen ontstaan.

Vul het bestelformulier in om uw drainage mortel te bestellen

Als u kiest voor drainage mortel op het terras, de oprit of ergens anders, dan profiteert u dus van veel voordelen. Multi Mortel Brabant uit Boekel is de specialist in diverse bestratingsvormen, voor allerlei doeleinden. Wilt u uw drainage mortel afhalen, dan moet u minstens honderd liter bestellen. Als u het wilt laten bezorgen, dan is de minimale bestelhoeveelheid 250 liter. Zo kunt u de beste drainage mortel bestellen voor zowel grote als kleine klussen. Neem voor meer informatie contact op met deze specialist. Op deze manier weet u zeker dat u een goede ondergrond heeft voor mooi aangelegde tegels.

https://www.multimortelbrabant.nl/

Gerelateerde artikelen

Uw woning goed verkopen na een bouwtechnisch onderzoek

De nieuwe pvc vloer laten leggen door een specialist

Tegels voor uw badkamer koopt u bij een specialist in de regio Rotterdam