Collectie frima
Image default
Verbouwen

Beperk geluidsoverlast met de geluidsisolatie voor uw plafond van deze specialist

Heeft u last van geluidsoverlast of een slechte akoestiek, zoals een galm of echo? En wilt u hiervoor het liefst zo min mogelijk aanpassingen doen aan uw woning? Dan biedt geluidsisolatie in de vorm van een akoestisch plafond de uitkomst. Deze kunststof doek wordt aangebracht onder uw plafond en beschikt over een isolerende laag die geluiden absorbeert. Zo wordt uw geluidsoverlast tot een minimum beperkt. Hollandplafond is dé specialist in het aanbrengen van geluidsisolatie en biedt tevens verschillende afwerkmogelijkheden. Bent u benieuwd waarom u deze specialist nog meer zou moeten kiezen voor het aanbrengen van geluidsisolatie in uw plafond? Lees dan verder!

Vind uw woonplezier terug met de diensten van deze specialist

Geluidsoverlast heeft veel invloed op uw woonplezier. Daarom vindt u het liefst zo snel mogelijk een oplossing. Hollandplafond biedt een snelle levering en vakkundige installatie van het akoestisch plafond. Deze geluidsisolatie in het plafond gaat zowel geluid tegen in de ruimte waarin het wordt geplaatst als geluiden vanuit de bovenliggende verdieping. Daarnaast heeft het plafond de volgende voordelen:

  • Het is geheel naadloos, wat zorgt voor een nette afwerking;
  • Het werkt isolerend, waardoor u minder kosten kwijt bent aan energie;
  • Het is geschikt voor allerlei soorten ruimtes, zelfs de meest vochtige;
  • Het is vaak al binnen één dag geplaatst, zo geniet u snel weer optimaal van uw woning!

Maak direct een vrijblijvende afspraak

Pakt u de geluidsoverlast in uw woning aan met de aanbreng van een akoestisch plafond? Wilt u nog verlichting of speakers toevoegen of kiest u liever voor een ander soort afwerking? De specialisten van dit bedrijf denken graag met u mee. Zo stellen zij een aanpak op maat samen voor de geluidsisolatie in uw plafond. Maak een vrijblijvende afspraak om meer te weten te komen. Dit kan telefonisch op werkdagen tussen 08.00 en 17.30 uur. U vindt de contactgegevens op de website.