Collectie frima
Image default
Verbouwen

Alle soorten pvc-vloeren bestelt u bij een professional in Noord-Brabant

Een steeds populairder wordende soort vloer zijn pvc-vloeren in woningen in Noord-Brabant. Vroeger werden deze vloeren met name in bedrijfspanden gebruikt, maar tegenwoordig is pvc ook terug te vinden in veel huizen. Een pvc-vloer lijkt op een houten vloer, maar heeft een egaal oppervlak. Waar houten vloeren in Noord-Brabant groeven en nerven hebben, is pvc egaal en daarmee extra onderhoudsvriendelijk. Er zijn diverse soorten pvc-vloeren waar u uit kunt kiezen, waardoor er altijd een soort geschikt is voor uw woning.

De verschillende soorten pvc

Er zijn allerlei soorten pvc-vloeren in Noord-Brabant verkrijgbaar. Een bekend voorbeeld is vinyl, wat op de rol verkrijgbaar is in verschillende afmetingen. Andere opties zijn pvc-stroken of -tegels die verlijmd worden op een egale ondergrond. Wanneer u liever niet wilt lijmen, kunt u voor klik-pvc kiezen. Deze pvc-vloer klikt u vast met een handig kliksysteem. Ook bestaat er pvc-laminaat dat is opgebouwd uit meerdere lagen, waarvan de bovenste laag pvc is.

Voordelen van pvc

Pvc-vloeren hebben een glad oppervlak, waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn en weinig onderhoud vereisen. Wilt u liever echte nerven en groeven? Dan kiest u voor houten vloeren voor uw woning in Noord-Brabant. Een pvc-vloer werkt geluiddempend en neemt de temperatuur van de ruimte aan, waardoor uw woonklimaat verbeterd wordt. Een ander voordeel ten opzichte van houten vloeren is dat pvc watervast is. Uw vloer loopt dus geen schade op wanneer u een kapotte leiding heeft.

Laat vloeren op professionele wijze leggen

Wilt u pvc-vloeren of houten vloeren in Noord-Brabant professioneel laten leggen? Van der Heijden Vloeren in Nuland is een echte specialist als het aankomt op vloeren. In de showroom bekijkt u verschillende voorbeelden van pvc-vloeren en houten vloeren. Ook krijgt u advies op maat, zodat u de juiste vloer voor uw woning kiest. De vloeren worden op maat gemaakt en u laat deze door hun ervaren professionals uit Nuland leggen.

Gerelateerde artikelen

Beperk geluidsoverlast met de geluidsisolatie voor uw plafond van deze specialist

Daarom kiest u voor de beste drainage mortel

Tegels voor uw badkamer koopt u bij een specialist in de regio Rotterdam