Collectie frima
Image default
Woning en Tuin

Ontdek de sterke eigenschappen van de Carpinus betulus en bestel bij deze kwekerij

Wilt u de Carpinus betulus, oftewel haagbeuk, bestellen bij een professionele kwekerij? Bekijk dan eens het aanbod van Roelands Boomkwekerijen B.V. uit Zundert. Hier werkt dagelijks een enthousiast team dat het hele jaar door de beste planten en bomen levert aan vele organisaties in Nederland. Zij hebben jarenlange ervaring en dus veel kennis over allerlei bos- en haagplantsoenen. Alle planten worden met veel zorg en aandacht gekweekt, waardoor kwaliteit altijd gegarandeerd is. De Carpinus betulus maakt deel uit van een omvangrijk sortiment met haagbeuken, bomen, struiken en andere planten. Wilt u meer weten over de haagbeuk? Lees verder en bezoek de website van Roelands Boomkwekerijen B.V. voor meer informatie.

De kenmerken van de haagbeuk

De Carpinus betulus heeft een mooie gladde stam en heeft een middelgroot formaat, waardoor deze perfect op vele oppervlakten te planten is. Hij wordt vooral gebruikt als haag omdat hij lang zijn blad vasthoudt, wat ideaal is wanneer u een dichte afscheiding wilt plaatsen voor in ieder seizoen. Van parken tot brede groenstroken; op veel plekken is de haagbeuk een perfecte toevoeging. Op kleinere plekken, zoals smalle straten of kleine tuinen, is deze wat minder geschikt door een relatief brede omvang. Zowel de kroon als de stam doet denken aan een beuk, maar eigenlijk is de Carpinus betulus helemaal geen familie hiervan. In april en mei bloeit de haagbeuk en wordt het stuifmeel verspreid door de wind. Een groot voordeel van de haagbeuk is dat hij weinig last heeft van ziektes of aantasting. U geniet nog jarenlang van groenblijvende planten met kleurrijke bloemen wanneer u kiest voor de Carpinus betulus!

Bestel vandaag nog uw planten en bomen

Wilt u de Carpinus betulus bestellen, bijvoorbeeld voor uw gemeente of hoveniersbedrijf? Neem dan contact op met de specialisten van Roelands Boomkwekerijen B.V. U profiteert hier van een unieke leveringscapaciteit. De planten en bomen worden dus heel het jaar door geleverd! Ontdek vandaag nog het sortiment en informeer verder naar de vele planten- en boomsoorten.

https://www.roelandskwekerij.com/