Collectie frima
Image default
Verbouwen

Uw woning goed verkopen na een bouwtechnisch onderzoek

Wilt u gaan verhuizen en daarom uw huis te koop zetten? Dan laat u alvorens het best een bouwtechnisch onderzoek uitvoeren in uw huidige woning. Bouw Techno Keuring Nederland is een partij die voor u een bouwtechnisch onderzoek in Hellevoetsluis en omgeving uitvoert. Het laten doen van een bouwtechnische keuring door dit bedrijf uit Hellevoetsluis, in de buurt van Rotterdam, is raadzaam als u uw huis wilt verkopen. Zo kunt u bij de verkoop namelijk de prijs vragen die uw huis daadwerkelijk waard is. Doordat u de mogelijkheid heeft om uw woning voor de verkoop nog na te lopen op de punten die uit het bouwtechnisch onderzoek naar voren zijn gekomen, weet u ook zeker dat u uw huis in goede staat op de markt brengt. Zo heeft u een sterke positie bij de verkoop!

Weten wat de staat van uw toekomstige woning is

Een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door deze experts uit de buurt van Rotterdam is niet alleen raadzaam als u uw huis gaat verkopen, maar wordt nog vaker uitgevoerd bij de aankoop van een huis. Doordat de volledige woning door een bouwkundig ingenieur wordt nagelopen, worden alle gebreken van het huis in kaart gebracht. Onder meer de riolering, de fundering, het metselwerk en de aanwezige elektrische installaties worden nagekeken. Na afloop van het bouwtechnisch onderzoek ontvangt u een kostenraming, waarin staat welke directe kosten gemaakt moeten worden en welke verbeterpunten er op de lange termijn zijn. Zo kunt u inschatten of de vraagprijs van de woning reëel is en een weloverwogen keuze maken.

Schakel deze specialisten in

Wilt u een bouwtechnische keuring laten uitvoeren door Bouw Techno Keuring Nederland uit Hellevoetsluis, nabij Rotterdam? Dat is in zowel het geval van verkoop als aankoop een verstandig besluit. Hierdoor staat u als verkoper of potentiële koper nooit voor verrassingen. Bezoek de website van deze specialisten en vraag direct een keuring aan. De keuring wordt vervolgens al spoedig voor u uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen

Houten kozijnen online bestellen doet u hier

Neem een professionele airco installateur in de arm

Bouwdroger: een uitkomst in vele vochtige situaties