Collectie frima
Image default
Kinderen

Computer en auto’s van nu

De goede op afstand bestuurbare auto’s van tegenwoordig zijn al een realiteit geworden voordat we konden inzien dat het een realistisch uitvoerbaar idee was. Hierdoor is het in te zien dat we ook verder kunnen ontwikkelen en we nu als maatschappij op zo’n niveau zitten dat niks meer onmogelijk lijkt te zijn. Daardoor moeten we nu gaan kijken naar wat we allemaal willen bereiken op klimaatgebied, gezondheid en welzijn van de mens. De welzijn van de mens wordt niet comfort bedoeld, maar het verzorgen van ouderen en de benadeelden op deze wereld zodat ze voor een realistische prijs op hetzelfde welzijn niveau komen als de westerse inwoner. Daarom wordt er nu steeds meer gekeken wat we met computers en digitale foefjes kunnen bereiken voor de mensheid.

De auto die zichzelf bestuurt

De auto die zelf kan rijden is tegenwoordig officieel een ding. Het wordt nog niet heel vaak gezien en gebruikt, omdat het natuurlijk heel erg duur is om aan te schaffen, maar ook omdat mensen nog niet bekend genoeg zijn om het zelf uit te proberen. Alleen de mensen die deze aankoop makkelijk op zich kunnen nemen, kunnen er over nadenken om het nieuwe speeltje uit te kunnen proberen. Daarom na een paar jaar waar er weer veel meer nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van de wereld van auto’s, zal deze op afstand bestuurbare auto’s gebruikt worden door de normale burger. Wat dat allemaal op zal gaan brengen voor de maatschappij en of het nuttig is zal maar de vraag zijn en kan maar op één manier beantwoord worden, door het uit te proberen.

De toekomst inzage

De toekomst is altijd een vraag, maar kan ook als een droom worden gezien. Daardoor is het altijd mooi als jonge kinderen met nieuwe bizarre ideeën komen om deze vervolgens na een jaar of tien in werkelijkheid zien gemaakt worden. Daardoor kan je natuurlijk denken van dat alle ontwikkelingen misschien overbodig zijn en slecht zijn voor de mens, maar dat is ook niet helemaal waar. Je kan en moet eigenlijk vooruit blijven kijken en hopen op een betere toekomst en denken aan de mensen na jou.