Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

De leukste housewarming cadeaus

Is iemand die je kent net verhuisd en wordt er een gezellige housewarming gegeven om het nieuwe stekje in te wijden? Dan is het meebrengen van een cadeau een leuk gebaar. Maar wat geef je nu aan de gelukkige nieuwe eigenaar? Vaak wordt het al snel een standaard cadeau, en om echt iets moois te kopen moet je vaak echt weten wat diegene al heeft en mooi vindt. Best lastig dus. Daarom hebben wij een lijstje met originele housewarming cadeaus voor je opgesteld. Lees snel verder voor cadeaus waar je echt wat aan hebt!

 

Persoonlijke kalender

Een huishouden kan niet zonder kalender die gevuld is met alle verjaardagen en belangrijke data. Nu kan je een mooie uit de winkel kiezen, maar je kan hem ook zelf maken. Zo kan je hem vullen met allerlei foto’s van herinneringen van jullie samen. Dit DIY-cadeau zal zeker gewaardeerd worden en een mooi plekje krijgen in het huis.

 

Gegraveerde glazen

Glazen komen altijd van pas en je kan er nooit genoeg hebben. Het is dan ook het perfecte cadeau om te geven voor een housewarming. Maak het nog leuker en laat de glazen graveren. Dit kan je bijvoorbeeld laten doen bij Personal Surprise. Hier kun je ze helemaal naar je eigen wensen ontwerpen. Ook zijn er allerlei verschillende soorten glazen die gegraveerd kunnen worden, de keuze is aan jou!

 

Een fruitboompje

Wie houdt er nu niet van een lekker stukje fruit? Het is nog leuker als je deze uit eigen tuin kan halen. Bij een fruitboom denk je al snel aan een grote appelboom, maar er zijn ook mini-fruitbomen. Een leuke mini kersenboom bijvoorbeeld. Deze kan je in de tuin planten, maar hij kan ook prima in een grote pot. Zo is dit cadeau geschikt voor elk soort woning met een buitenplekje!

 

https://www.personalsurprise.nl/glazen-graveren/