Collectie frima
Image default
Kinderen

Professionele kinderopvang in Almere zorgt voor rust en positieve uitdaging

Kinderen hebben een ongelimiteerde ontdekkingsdrang – tot ze moe zijn, dan moeten ze vaak direct ergens kunnen uitrusten, anders raken ze gefrustreerd. Daarom is het belangrijk dat een kinderopvang goed georganiseerd wordt. Door genoeg ruimte te bieden en deze goed in te delen, kan in dezelfde opvang zowel rust worden geboden als een ruim aanbod aan ontdekkingsmogelijkheden. Second Home Kinderopvang in Almere slaagt hier onwijs goed in.

Professionele begeleiding herkent wat uw kind nodig heeft

De leiding van deze kinderopvang in Almere is zonder uitzondering goed opgeleid met minimaal een MBO diploma in kinderverzorging, een kinder EHBO diploma en een verklaring voor goed gedrag. Door de ervaring met veel verschillende kinderen weten de leidsters een aanpak te vinden voor elk individu, terwijl er ook duidelijk grenzen en regels gehandhaafd worden. Zo zorgen ze ervoor dat elk kind krijgt wat hij of zij nodig heeft, terwijl ze ook leren om een aangenaam mens te zijn voor hun omgeving.

Een stimulerende omgeving bevordert de ontwikkeling van uw kind

Eén van de grote voordelen van een kinderopvang is het contact met andere leeftijdsgenootjes. Kinderen laten zich makkelijk inspireren door hun omgeving. Daarom zijn bij Second Home Kinderopvang in Almere verschillende hoeken ingericht om de kleine ‘bewoners’  te stimuleren of ruimte te geven om zich terug te trekken. Daarnaast worden er sportlessen en creatieve activiteiten aangeboden.

Voordelen voor de ouders

Deze kinderopvang is open van zeven uur ´s ochtends tot zeven uur ´s avonds. Daardoor kunt u altijd uw werk met uw familie combineren. Kinderen van vier weken tot twaalf jaar oud zijn welkom en worden volgens de wettelijke normen per leeftijd begeleid. In de ruimtes bevinden zich camera´s en via een code kunt u altijd even een kijkje nemen in de specifieke groep waartoe uw kind behoort. Er zijn zeven verschillende locaties voor kinderopvang in Almere, dus er is er altijd wel één bij u in de buurt.

https://secondhomekinderopvang.nl/