Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bestel uw ijzerwaren, waaronder draadstangen, in enkele klikken bij deze totaalleverancier

Als handelaar in ijzerwaren loont het om op zoek te gaan naar een betrouwbare totaalleverancier voor uw voorraad. Zo is uw assortiment efficiënt geregeld en komt u niet met een tekort aan artikelen, zoals onder andere draadstangen, bouten en moeren, te zitten. In sommige gevallen wilt u misschien ook een persoonlijke verpakking aan uw artikelen toevoegen of een geheel nieuw label opzetten. Voor al deze diensten is Kobout, opgericht in 1979, uw deskundige partner. U krijgt altijd te maken met één contactpersoon met ruime kennis van de producten, marketing én logistiek. Zo wordt u op alle vlakken ontzorgd!

Kies uit ruim 25.000 artikelen met een neutrale of klantspecifieke verpakking

Het assortiment van deze totaalleverancier bestaat uit ruim 25.000 artikelen, waaronder draadstangen, bouten en moeren. U kunt de artikelen bestellen in de webshop met onder andere draadstangen van de aanbieder, waar u direct een duidelijk overzicht met foto’s en specificaties van de producten vindt. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van EDI, waardoor uw systeem direct zal worden bijgewerkt wanneer uw klant een bestelling plaatst. Alle artikelen worden in een neutrale verpakking geleverd op uw werklocatie, zodat u deze direct kunt verhandelen. Het is ook mogelijk om de verpakkingen en labels op maat te laten ontwerpen voor uw klant. Wilt u liever een geheel eigen label opzetten? Ook dit is mogelijk; een gekwalificeerde medewerker van de binnendienst staat u graag bij in het ontwerp en de levering van uw product.

Bestellingen worden voor 8.00 uur ’s ochtends geleverd

Bestelt u draadstangen en bijbehorende bouten en moeren of andere artikelen uit het assortiment van deze specialist? Dan worden deze al binnen 24 uur geleverd in de gehele Benelux. Bovendien maakt deze totaalleverancier gebruik van nachttransport, waardoor uw bestelling met bijvoorbeeld bouten en moeren vóór 08.00 uur wordt bezorgd bij uw magazijn. Zo bent u klaar om uw klanten te bedienen! Wilt u meer weten? Bel of e-mail deze specialist dan voor meer informatie.