Collectie frima
Image default
Winkelen

Vervang de vloer- en wandtegels in uw woning door unieke exemplaren

Hedendaags is nagenoeg iedereen wel aan het klussen geslagen in huis. We zitten ontzettend veel thuis en willen onszelf daar prettig voelen. Dan kan iedere ruimte wel een make-over gebruiken dus! Pak de woon-, bad- of slaapkamer eens goed aan en start met verbouwen. Wanneer u een echte verandering en opfrisbeurt teweeg wilt brengen, begint u bij de basis: de vloer en wanden. Haal het tapijt eruit en vervang deze eens met mooie tegels. Tegels zijn namelijk goed schoon te houden en geven uw woning geheid een prachtige uitstraling.

Kies uit een brede collectie wandtegels en vloertegels

Bent u nog op zoek naar een aanbieder voor mooie vloertegels in de keuken of chique wandtegels voor in de badkamer? Bij KROON Vloeren in Steen, gevestigd in Meerkerk, treft u een enorme collectie tegels aan. Ze hebben ontzettend veel vloertegels voor in de woonkamer of keuken, maar ook wandtegels voor in de badkamer of het toilet. Door de vele mogelijkheden kunt u eindeloos combineren. Hun tegels zijn zowel voor landelijke, klassieke als moderne tegelvloeren geschikt en verkrijgbaar in vele formaten en kleuren. Kies grote tegels wanneer u rust wilt creëren of ga voor een landelijke uitstraling met keramisch parket. Met de natuursteentegels uit hun assortiment slaat u nooit de plank mis. Over vloerverwarming hoeft u zich ook niet druk te maken: er is voor uw vloerverwarming namelijk geen betere geleider dan steen! Daarom zal de combinatie van vloerverwarming en vloertegels het beste rendement oplevert in vergelijk met andere soorten vloerbedekking.

Neem een kijkje in de uitgebreide tegelshowroom

Nu bent u vast erg benieuwd wat voor exemplaren u mag verwachten bij deze tegelspecialist? Breng een bezoek aan hun exclusieve tegelshowroom in Meerkerk en geef uw ogen de kost! Hun complete en unieke aanbod vloertegels en wandtegels treft u nergens in de regio in deze hoeveelheid aan. Ook is het mogelijk om online hun aanbod met vloer- en wandtegels te bewonderen.