Collectie frima
Image default
Eten en drinken

Pizza maken met behulp van de lekkerste recepten

De allerlekkerste pizza maak je met behulp van het deeg én de recepten van Tante Fanny. Tante Fanny is een producent van diverse soorten degen. Hun verhaal begon in 1999 in Oostenrijk, waar ze rollen vers bladerdeeg verkochten waar consumenten de meest heerlijke recepten mee konden volgen. Het bladerdeeg was bakklaar uitgerold op bakpapier, waardoor het extra eenvoudig was om hiermee te bakken. Niet veel later ontstond het idee om allerlei soorten degen te produceren, waarna hun ruime assortiment aan deegsoorten is ontstaan. Ook de liefde voor bakken en koken is duidelijk terug te zien bij de medewerkers van dit bedrijf. Tot op de dag van vandaag worden er namelijk steeds weer verrassende recepten gedeeld voor onder andere pizza, hapjes met bladerdeeg en quiche.

Een lekker gerecht begint met goed deeg

De basis voor veel deeggerechten ligt vanzelfsprekend bij het deeg. Wanneer je op zoek bent naar deeg van hoogwaardige kwaliteit, dan is Tante Fanny zeker een partij die voor jou de oplossing biedt. Ze maken gebruik van traditionele recepten om het lekkerste bladerdeeg of pizzadeeg te maken. Wanneer je dit deeg gebruik, kan er haast niets meer misgaan met jouw gerecht of hapjes. Het deeg is eenvoudig te gebruiken en smaakt heerlijk.

Welke recepten ga jij volgen?

Wanneer je inspiratie zoekt voor jouw zelfgemaakte pizza of voor jouw bladerdeeghapjes, kun je het best de recepten van Tante Fanny eens bekijken. Op hun website vind je een groot aantal recepten. Of je nu een traditioneel gerecht wilt maken zoals een pizza margherita of liever iets verrassends eet; in beide gevallen biedt deze producent meer dan genoeg inspiratie. Ook is het mogelijk om een gratis receptenboekje te bestellen, zodat je deze gemakkelijk bij de hand kunt houden tijdens het bakken. Als je een recept hebt uitgekozen, kun je het deeg eenvoudig kopen bij een winkel bij jou in de buurt. Maak gebruik van de store locator om erachter te komen in welke winkel bij jou in de buurt je moet zijn.

Gerelateerde artikelen

Welke soort drinkfles kies jij?

In ieder seizoen genieten bij het restaurant in Bergen op Zoom

Peruviaanse Kippensoep met Rijst en Aardperen