Collectie frima
Image default
Eten en drinken

In ieder seizoen genieten bij het restaurant in Bergen op Zoom

Bij het restaurant in Bergen op Zoom kunt u het hele jaar door een onvergetelijke avond beleven. In ieder seizoen is het bij La Pucelle genieten. In de winter en in de herfst wordt de open haard aangestoken. In de zomer maakt u gebruik van het prachtige terras, die is gelegen tussen de paleismuren. Naast de fijne sfeer geniet u ook van de meest overheerlijke gerechten. Er wordt alleen gewerkt met verse producten en dit proeft u. De menukaart wordt minimaal vier keer per jaar aangepast, zodat deze perfect past bij het seizoen waarin u zich bevindt. Wilt u direct een tafel reserveren en dineren binnen de paleismuren? Dit doet u heel eenvoudig via de website. Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met de vriendelijke medewerkers.

Bijzonder vergaderen bij het restaurant in Bergen op Zoom

Zoekt u een plek om te vergaderen in Bergen op Zoom? Bij het restaurant in Bergen op Zoom kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden. Als u een bijzondere plek zoekt om de vergaderen zit u bij dit restaurant helemaal goed. De vergaderarrangementen bieden u de mogelijkheid om een of meerdere dagdelen te vergaderen of trainingen te geven. Bij restaurant La Pucelle wordt uw presentatie of vergadering tot in de puntjes verzorgd. U geeft uw wensen door en het restaurant zorgt voor een offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. U kiest uit een 4-, 8- en 12-uurs vergaderarrangement. U maakt altijd gebruik van de wifi en tijdens de vergadering kunt u onbeperkt koffie en thee pakken. Ook water, zoetigheden en fruit op tafel behoren tot het arrangement.

Vier uw feest bij het restaurant in Bergen op Zoom

Viert u binnenkort uw verjaardag? Nodigt u uw vrienden en familie uit? Zoekt u een locatie voor de mooiste dag van uw leven? Of heeft u iets anders te vieren? Restaurant La Pucelle helpt u hier graag bij. U heeft de mogelijkheid om uw feest te vieren in verschillende kamers om uw dag gegarandeerd tot een succes te maken. Zowel de aankleding als de catering wordt helemaal verzorgd door het restaurant. Zo kunt u onbezorgd genieten van de aanloop naar uw feest. Of u nu een eenvoudig feest wilt geven of er een uitgebreide viering van wilt maken, in beide gevallen wordt er rekening gehouden met uw budget. U zorgt voor de gasten, het restaurant in Bergen op Zoom regelt de rest!