Collectie frima
Image default
Auto's en Motoren

Het lastige auto theorie CBR examen haal je samen met 123-theorie

Is het auto theorie examen lastig? Zeker, veel mensen slagen niet de eerste keer voor het CBR examen. Een aantal jaar geleden heeft het CBR het theorie examen vernieuwd. Sinds die tijd wordt het auto examen als zeer lastig ervaren en slaagt een groot deel dus niet binnen 1 keer. In het jaar 2015 wist zelfs maar 38% van de examenkandidaten het examen te behalen. Het slagingspercentage was nog nooit zo slecht geweest en een waar dieptepunt te noemen.

Om ervoor te zorgen dat je wel in 1 keer kan slagen voor het CBR theorie examen helpt 123-theorie je uitstekend op weg. Dat doen we met de eendaagse cursus auto theorie. Onze unieke lesmethode helpt jou de lesstof goed te onthouden, maakt de lesstof zeer begrijpelijk en geeft je veel zelfvertrouwen.

Je krijgt les van niet zomaar iemand, maar van 1 van onze professionele en zeer ervaren docenten. Docenten die van wanten weten, de perfecte uitleg geven en ervaringsdeskundigen zijn. Ook hebben ze met diverse leervormen ervaring, waardoor de mensen met ADHD, dyslexie, faalangst en andere problemen ook meer dan welkom zijn. De begeleiding tot aan het CBR examen is top, je wordt tot in de puntjes voorbereid en klaargestoomd.

De theorieles is 100% examengericht. Je oefent met proefexamens en leert de theorie die je voor het examen absoluut moet kennen. Voorbeelden uit het dagelijks leven en ezelsbruggetjes maken dat de lesstof eenvoudig in jouw hoofd blijft hangen. Niet alleen voor even, maar voor de rest van je leven!

Paniek of stress is niet meer nodig

In de paniek of stress schieten is dus echt niet meer nodig. Schrijf je gewoon in bij 123-theorie en wij weten zeker dat je slaagt voor het examen!

Inschrijven hebben we makkelijk gemaakt voor je. Maak een keuze tussen meerdere locaties, zoals bijvoorbeeld de theoriecursus Den Haag. Kies daarbij vervolgens een datum die jou goed schikt en vul je gegevens in. Je ontvangt van ons de bevestiging per mail, waarin alle benodigde informatie staat. Ook sturen we wat oefeningen mee, waar je alvast mee aan de slag kan. Dit is geen must, maar zeker handig!  

https://www.123-theorie.nl/