Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een groothandel met verschillende soorten pallets

Heeft u pallets nodig voor de opslag of het transport van goederen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Post Pallets & Kisten. Dit bedrijf is sinds 1974 actief met het produceren en leveren van allerhande emballagematerialen. Zij zijn daardoor vandaag de dag dan ook dé groothandel voor het aanschaffen van uw pallets. Het maakt daarbij niet uit wat voor pallets u zoekt en binnen welk budget; door het ruime aanbod aan nieuwe en gebruikte pallets vindt u vrijwel altijd wat u zoekt binnen het budget dat u voor ogen heeft.

De soorten pallets in het aanbod

Post Pallets & Kisten biedt als groothandel in pallets een zeer uiteenlopend aanbod aan pallets aan. Om te beginnen dient u de keuze te maken tussen nieuwe en gebruikte pallets. Beide soorten pallets zijn van uitstekende kwaliteit, daar de gebruikte pallets bij inkoop altijd grondig gecontroleerd worden. Indien er bij de controle defecten worden opgemerkt, worden deze altijd gerepareerd. Kiest u voor nieuwe pallets, dan is maatwerk mogelijk. U kunt in dat geval zelf aangeven wat voor afmetingen, houtsoort, bedrukking en eventuele andere specificaties u wenst. Als u kiest voor nieuwe pallets, kiest u dus voor pallets die volledig zijn vervaardigd aan de hand van uw wensen. Naast nieuwe en gebruikte pallets van hout, vindt u bovendien ook pallets van kunststof in het aanbod van deze groothandel in pallets. U ziet: echt voor elke toepassing zijn de juiste pallets verkrijgbaar bij deze specialist.

Wilt u meer weten? Neem contact op

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden die deze groothandel in pallets te bieden heeft? Of heeft u pallets op de website van Post Pallets & Kisten gezien die u graag wilt bestellen? Neem dan contact op met de specialisten via de contactgegevens op de website en maak uw wensen kenbaar. Uw vraag wordt dan spoedig in behandeling genomen.

https://ppk.nl/