Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken op basis van looptijd

Voor sommige zzp’ers en ondernemers in het bijzonder is het verstandig om een beroepsaansprakelijkheidsverzekering te vergelijken en af te sluiten. Deze verzekering, kortweg BAV genoemd, beschermt u tegen de financiële consequenties van een aansprakelijkstelling wegens een beroepsfout. De schadeclaim is gebaseerd op vermogensschade. Voor accountants, architecten, advocaten en diverse andere beroepen is de BAV verplicht. VEZA Verzekeringen is u op dit gebied graag van dienst. Het assurantiekantoor weet met behulp van uitgebreide vergelijkingstools altijd de meest passende verzekering voor de scherpste prijs te bieden.

Initiële contractduur van een jaar

Gaat u een beroepsaansprakelijkheidsverzekering vergelijken? Dan zijn een aantal zaken van belang. Zo wilt u er zeker van kunnen zijn dat alle risico’s gedekt zijn, wilt u weten wat de maandpremie is én wat de opzegtermijn is. Dit laatste is van belang wanneer u wilt overstappen of uw verzekering helemaal wilt stopzetten. Contractperiodes hebben bij een BAV doorgaans een duur van een jaar. Binnen dat jaar is de verzekering niet opzegbaar, tenzij u uw bedrijfsactiviteiten beëindigt.

Variaties in opzegtermijn

Vaak zijn particuliere verzekeringen dagelijks opzegbaar, maar bij zakelijke verzekeringen is dat lang niet altijd het geval. Vaak geldt na het eerste jaar een opzegtermijn van zestig dagen. Bij sommige verzekeraars geldt een opzegtermijn van een maand. Slechts een handjevol hanteert niet de eerste jaartermijn, maar is daarin flexibeler. Is dit voor u van belang? Selecteer hier bij het gebruik van de vergelijkingstool van VEZA Verzekeringen dan op. Opzeggen kunt u hoe dan ook altijd het beste per aangetekende brief doen.

Een onderscheidend verzekeringskantoor

Het hierboven genoemde verzekeringskantoor heeft bijna twintig jaar ervaring met verzekeringen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Al vanaf zijn oprichting heeft het kantoor zich weten te onderscheiden middels zijn vernuftige vergelijkingstools en de mogelijkheid om gecombineerde verzekeringspakketten af te sluiten. U vindt er altijd de beste dekking tegen de aantrekkelijkste premies. Het vergelijken van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en het afsluiten ervan kan allemaal via de website.

https://www.vezaverzekeringen.nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom is belangen behartigen in de VvE belangrijk?

Voer een verbouwing uit met behulp van een prefabmal

Eenvoudig de ideale vergaderzaal huren in de provincie Zeeland