Collectie frima
Image default
Bedrijven

Een 1-daagse training voor een hr-manager bij deze ervaren specialist in Noord-Holland

Ben jij een hr-manager en wil je graag een 1-daagse training volgen in Noord-Holland waarbij je onder andere leert hoe je de talenten van werknemers binnen jouw bedrijf kunt benutten? Schakel dan L&D Support Nederland in! Dit bedrijf is gevestigd in Haarlem en heeft jarenlange ervaring met verschillende trainingen en cursussen op basis van de Profilizer Methode. Na afloop van elke training krijgt elke deelnemer een Profilizer Professional certificaat en kun je de opgedane kennis in de praktijk toepassen om bijvoorbeeld werkrelaties te verbeteren en teamprestaties te optimaliseren.

Wetenschappelijk gevalideerde trainingen met een professionele aanpak

Alle trainingen en cursussen van L&D Support Nederland in Haarlem zijn wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau. De trainingen bieden inzichten voor individu, relatie, team en organisatie en laten elke professional anders naar bepaalde zaken kijken. Wil je bijvoorbeeld als hr-professional mismatches bij aannames beperken, verzuim reduceren of de ontwikkeling van medewerkers ondersteunen? Tijdens de 1-daagse training voor een hr-manager bij deze specialist in Noord-Holland krijg je handvatten hoe je dit het best kunt aanpakken. Ook het vergroten van de veerkracht bij medewerkers, het verbeteren van onderlinge samenwerkingen, het voorkomen van conflicten en het optimaliseren van teamprestaties zijn onderwerpen die aan bod komen.

Vraag meer informatie aan door contact op te nemen

Wanneer je een 1-daagse training voor een hr-manager wilt volgen bij dit bedrijf in Noord-Holland, kun je eenvoudig contact opnemen. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Je vindt de contactgegevens op hun website, waar je ook direct meer informatie vindt over de verschillende trainingen. Wanneer je nog vragen hebt of advies wilt, kun je uiteraard ook contact opnemen met deze professionals. Zij kijken graag met je mee naar de meest passende training of cursus en vertellen je meer over de mogelijkheden. Wat jouw doelen als hr-professional ook zijn; L&D Support Nederland helpt je graag deze doelen te behalen.

Gerelateerde artikelen

Hulp bij het huren van een auto

Het voordeel van een voorjaarsschoonmaak

De waarde van Ethereum