Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voer een verbouwing uit met behulp van een prefabmal

Een verbouwing kan klein, maar ook ingrijpend zijn. Als het bijvoorbeeld gaat om een aanbouw, dan wordt er in de meeste gevallen ook beton gestort. Hiervoor kunt u gebruikmaken van een prefabmal. Dit is een vooraf gemaakte vorm waarin het beton wordt gegoten. Dit heeft als belangrijk voordeel dat de muur, vloer of balk volgens vooraf vastgestelde maten vormgegeven kan worden. Zo is de kans op vergissingen een stuk kleiner. Zo kunt u als aannemer uw opdracht op tijd en naar wens van de opdrachtgever opleveren. Lees hieronder verder en leer meer over deze handige techniek, verkrijgbaar bij Construx!

Continuïteit bij het uitvoeren van verbouwingen

Wanneer meerdere panden moeten worden verbouwd, is het belangrijk dat dit in dezelfde stijl gebeurt. Daarvoor komt een prefabmal prima van pas. Hiermee worden in elk pand de juiste afmetingen gebruikt. Vroeger gebeurde het nogal eens dat huizen er van binnen heel anders uitzagen, terwijl ze op papier allemaal hetzelfde zouden moeten zijn. De prefabmal maakt dit soort verschillen een stuk kleiner. Een mal kan worden gemaakt voor talloze toepassingen zoals steunbalken, tussenmuren, kelders, een opbouw of een kolom. De mal wordt voor iedere opdracht op maat gemaakt volgens de meest moderne technieken.

Contacteer deze pro’s in het vak voor meer info

Wanneer u als aannemer een project gaat uitvoeren en u wilt hiervoor gebruikmaken van prefabmallen, dan kunt u contract opnemen met Construx. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen van deze mallen. U kunt de afmetingen doorgeven, maar ook speciale wensen als het gaat om specifiek architectonisch werk. De mal wordt op locatie geleverd, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Wilt u meer weten over de werkwijze van het bedrijf en de mogelijkheden? Dan kunt u deze informatie vinden op de website. Hier staan uiteraard ook de contactgegevens voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

https://www.construx.eu/nl/

Gerelateerde artikelen

Waarom is BIM-modelleren zo belangrijk in deze tijd?

Het reinigen van luchtkanalen voor een gezond leef- en werkklimaat

Deze logistiek expediteur te Rotterdam regelt uw transport