Collectie frima
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw terrein beveiligen doet u met behulp van dit bedrijf

Bent u eigenaar van een bedrijf of projectontwikkelaar voor een bedrijf en bent u daarom op zoek naar de beste manieren om het terrein te beveiligen? Ecotax Terreinbeveiliging uit Moerdijk, in regio Breda, staat voor u klaar. Met hun jarenlange ervaring en expertise weet u zeker dat u hoogwaardige beveiligingssystemen aangereikt krijgt. Denk bijvoorbeeld aan camera- en schrikdraadbeveiliging, maar ook hekwerk- en gronddetectie om de pakkans op de indringer te vergroten. Met dit soort systemen kunt u ook direct samenwerken met de politie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de beelden of alarmering door te zetten naar de meldkamer. Zo kan er direct worden ingegrepen.

Een specialistisch bedrijf

Meer dan 25 jaar geleden begon dit bedrijf met het beveiligen van terreinen. Ze begonnen toen met een eigen ontwikkelde schrikdraadsysteem. Dit systeem was innovatief, want naast een pijnlijke (maar veilige) stroompuls, gaf het ook aan dat een indringer het systeem probeerde te saboteren. Dit Nederlandse product wordt al sinds 1994 in eigen land geproduceerd en ze hebben natuurlijk veel ontwikkelingen doorgemaakt. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om uw terrein te beveiligen en het systeem te koppelen en aan te sturen op afstand. De duurzaamheid is daarnaast enorm vergroot. Sommige terreinbeveiligingssystemen staan al meer dan 20 jaar in Nederland en België. Bekijk zeker eens de bedrijfsvideo via de website om meer te ontdekken over het bedrijf.

Binnenkort uw terrein van de juiste beveiliging voorzien?

Heeft u nog vragen of het beveiligen van uw terrein? Dat is geen enkel probleem. Neem eens een kijkje op de website van het bedrijf of neem direct contact op met de vakkundige professionals. Zij voorzien u van gedegen advies en maken het perfecte voorstel voor uw situatie. Zo heeft ook u binnenkort de juiste beveiligingssystemen voor uw bedrijf of instantie en heeft u geen kopzorgen meer over potentiële indringers die uw waardevolle bezittingen mee willen nemen.

https://www.ecotax.nl/