Collectie frima
Image default
Bedrijven

Met een kalender van Kalendersbestellen.nl ben én blijf jij in beeld!

Wil jij het gehele jaar op een unieke manier opvallen bij jouw klanten? Met kalenders als relatiegeschenk zorg jij ervoor dat jouw bedrijf iedere dag opnieuw gezien wordt door klanten die voor jou belangrijk zijn. Niet alleen vaste of potentiële nieuwe klanten kun je hiermee verassen, het is daarnaast ook een enorm leuk geschenk voor jouw eigen werknemers!

Wat is het grote voordeel van kalenders als relatiegeschenk?

Het grote voordeel van kalenders als relatiegeschenk is de grote zichtbaarheid die je met jouw bedrijf creëert. Er zijn verschillende promotiemiddelen te vinden om een bedrijf in beeld te brengen bij klanten, maar een promotiemiddel wat iedere dag van het jaar goed zichtbaar is, dat is natuurlijk pas écht effectief. Een pen verdwijnt namelijk al snel in de stapel andere pennen, een bidon zal niet gebruikt worden binnen iedere doelgroep en een mok staat waarschijnlijk achter een gesloten kastdeurtje. De kalender hangt daarentegen vaak centraal in de kamer waardoor jij met jouw bedrijf keer op keer blijft opvallen. Daarnaast is een ruime keuze aan mogelijkheden om het helemaal naar eigen wens te laten maken.

Welke mogelijkheden zijn er?

Met de kalenders van Kalendersbestellen.nl kun je veel verschillende kanten op. Zo kun je ervoor kiezen om een logo te plaatsen op de kalender, een pakkende tekst of bijvoorbeeld een krachtige bedrijfsmotto. Daarnaast is er een ruime keuze aan verschillende soorten kalenders:

  • Weekkalenders
  • Maandkalenders
  • 3-Maandkalenders
  • 4-Maandkalenders
  • Jaarkalenders
  • Bureaukalenders
  • Budgetkalenders
  • Fotokalenders

Wil je gaan voor een kalender aan de muur of laat je jouw bedrijf op ieder bureau verschijnen met een toffe beuraukalender? Bekijk het aanbod en laat te gekke kalenders voor 2023 maken!

Kalender

Wat zijn de kosten van een kalender?

Een kalender van Kalendersbestellen.nl is gemakkelijk te bestellen met een enorm lage prijs vanaf €0,62 per stuk en kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen. Bij grotere aantallen zullen de prijzen nog voordeliger zijn.

Hoe kan ik kalenders voor 2023 maken?

Heb je een passende kalender gevonden voor jouw bedrijf? Vul de gegevens in en geef hierbij aan of je vooraf een sample van jouw bedrukte kalender wilt ontvangen. Nadat de gegevens zijn ingevuld ontvang je binnen 24 uur via de e-mail een scherp geprijsde offerte op maat. Ben je akkoord met de prijs? Dan zullen we jouw order verwerken of de gevraagde sample naar je toesturen. Voor aanpassingen of eventuele vragen kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. Wij zullen de aanpassingen kosteloos verwerken en direct een nieuwe sample toesturen.

Wil jij nog meer gezien worden door (potentiële) klanten? Met een kalender van Kalendersbestellen.nl ben én blijf jij in beeld!