Collectie frima
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies een bedrijfsuitje in Den Bosch voor alleen vrouwen

Een bedrijfsuitje in Den Bosch is altijd een goed idee. Zeker omdat je een keer de kans krijgt om heerlijk met je collega’s op pad te gaan en iets leuks te ondernemen. Lijkt het de dames van jullie bedrijf leuk om Den Bosch te ontdekken? Dan is de ‘Ladies Tour’ van DoeDenBosch zeker wat je zoekt. Jullie gaan met elkaar de strijd aan om het meeste shoppinggeld en de mooiste kleding te verzamelen. Wie van jullie heeft aan het eind van de dag het hipste en meest trendy outfit? Ontdek het snel tijdens het sexystadspel met jullie bedrijfsuitje in Den Bosch.

Ga jij met het bedrijfsuitje met alle mannen naar Den Bosch?

De leukste tijd van het jaar is weer aangebroken: het plannen van jullie bedrijfsuitje in Den Bosch. Bij DoeDenBosch heb je de keus uit originele en leuke activiteiten. Is het deze keer de tijd voor alle mannen van het bedrijf om samen op pad te gaan? Dan is het misschien leuk om een keer iets compleet anders te doen dan bijvoorbeeld paintball of karten. Wat dacht je van de originele citygame ‘The Hangover’. Het arrangement is gebaseerd op de gelijknamige film waarbij jullie de avond afsluiten met een kroegentocht met spellen in diverse cafés in Den Bosch. Weten jullie de volgende dag nog wat er allemaal gebeurd is? Ontdekt het zelf met het bedrijfsuitje van DoeDenBosch.  

Welk bedrijfsuitje kies jij in Den Bosch?

Heb jij graag veel keuze op het moment dat je het bedrijfsuitje in de Den Bosch gaat plannen? Bij DoeDenBosch begrijpen ze precies wat je zoekt. Met meer dan 50 activiteiten zit er voor ieder budget een uitje tussen. Altijd al met het hele team een escape room willen beleven? Waarom niet een ‘Escape City Den Bosch’? Een unieke en originele manier om de prachtige stad op een speelse wijze te ontdekken. Liever een sportieve activiteit? Regel dan als bedrijfsuitje een zeskamp in Den Bosch. Stel zelf de teams en het programma samen. U kiest uit 12 uitdagende onderdelen de perfecte teambuildingsactiviteiten voor het bedrijfsuitje. Welk team wordt de winnaar?