Collectie frima
Image default
Entertainment

Hoe te weten of je een vorig leven hebt geleefd

Veel mensen geloven niet in vorige levens, hoewel ze onverklaarbare herinneringen hebben die lijken voort te komen uit levens waarmee ze zich niet kunnen identificeren.

Toen ik voor het eerst begon met het verkennen van reïncarnatie en het idee dat onze geest van lichaam naar lichaam kan “bewegen”, was ik niet zo onder de indruk van het bewijs.

Waarom niet?

Omdat ik dacht dat de meeste mensen die zich vorige levens herinnerden een beetje aan de nieuwe kant waren, met herinneringen aan het zijn van een beroemde koning van sterrenbeeld Kreeft of koningin of beroemdheid, en dat klopte niet voor mij.

De waarheid?

Het was eigenlijk ME dat een beetje verkeerd was in mijn beoordeling van het bewijs voor vorige levens.

De overgrote meerderheid van herinneringen uit het verleden die serieus zijn bestudeerd, zijn bij kinderen geweest.

De meeste kinderen van horoscoop Leeuw onthouden zich van alledaagse en middelmatige vorige levens als gewone mensen die ongewoon vroegtijdig zijn gestorven. (vaak door geweld of door ziekte)

Vreemd genoeg vergeten de meeste kinderen hun vorige levens op ongeveer 10-jarige leeftijd, en dit heeft enkele super interessante discussies opgeleverd over waarom dat gebeurt. Waarom zou een 7-jarige in staat zijn gebeurtenissen, mensen, plaatsen en levens in ongelooflijk levendige details te beschrijven, en veel van deze dingen als waarheidsgetrouw zijn gevalideerd en toch een paar jaar later, helemaal GEEN herinnering aan deze ervaringen hebben .

Veel spirituele leraren, en zelfs religieuze ideeën, vertellen ons dat het niet onze bedoeling is om ons vorige leven te herinneren als onderdeel van het gewone bewustzijn, of ons normale niveau van bewustzijn, dat is de reden waarom zo weinig volwassenen zich ze herinneren, en misschien waarom kinderen die dat doen, behoorlijk vergeet ze op ongeveer dezelfde leeftijd.

Enkele geweldige manieren om dit allemaal zelf te testen vooral als je nieuwsgierig bent maar NIET overtuigd zoals ik het grootste deel van mijn leven ben geweest, zelfs als iemand die werkt in de spirituele publicatie- en adviesindustrie?

Krijg een vorig leven lezen door een erkende regressietherapeut. Op zijn minst als je een krachtige ervaring hebt (ongeveer 80% doet dat), zul je ongelofelijk veel informatie hebben om je eigen authentieke ervaring te gaan verkennen als een spiritueel sterrenbeeld Maagd dat individuele levens kan overstijgen.

En hoewel ik er niet van overtuigd ben dat alle herinneringen die in deze setting voorkomen, echt levens hebben en vaak omdat ze niet voortkomen uit verbeelding of het onderbewustzijn, kunnen ze op zichzelf ook ongelofelijk inspirerend, verhit en verlichtend zijn.

Natuurlijk kun je ook spreken met een paranormaal begaafd persoon of een astroloog uit het verleden, specifieke meditaties doen voor eerdere incarnaties en herinneringen uit vorige levens, en ook veel zelfhulp dromenwerk doen – het is allemaal goed!

De waarheid is, er is zoveel dat we niet weten over de magie en het mysterie en de betekenis van het universum en nog veel meer over ons innerlijk universum en de wondere wereld die in ons allemaal leeft, dat zelfs het openen van een slank stukje, of een klein beetje door het raam gluren, kan echt levens veranderende transformaties brengen in DIT leven, of je nu gelooft of niet!

Bron:
Zodiac Horoscoop

https://zodiac-horoscoop.nl/

Gerelateerde artikelen

Is tweedehands licht en geluid bruikbaar?