Collectie frima
Image default
Vervoer en transport

Eindhoven

Eindhoven is een gezellige stad met heel veel studenten. Er zijn veel winkels en ook een geschikte stad om te gaan shoppen. De stad verkennen is een leuke activiteit, dit kan met de fiets of door een auto te huren in Eindhoven zo kun je de stad verkennen van binnen op de fiets of om de stad heen met de auto. Eindhoven is een stad en gemeente in het zuiden van Nederland en ligt in de provincie Noord-Brabant. Eindhoven heeft 233.983 inwoners.  

 

Hot spots Eindhoven

Area 51 skatepark. Je lunch laten zakken? Ga dan een kijkje nemen bij Area 51, het grootste indoor park van de Benelux voor skaters, mensen die graag willen skateboarden, BMX-en, MTB-ers, stunt steppers en WCMX-ers. Zelfs als je niet van skaten houdt, ben je gegarandeerd onder de indruk van de trucjes die de stuntende mensen naar boven halen.

 

MU artspace is een museum met hedendaagse kunst en heeft een focus op de visuele cultuur van nu en later. Een plek voor kunstliefhebbers met interesse in kunst, design, popcultuur en nieuwe media.

 Bij Intelligentia voel je je zo weer kind. Noem het geen ijssalon, maar ‘taste room‘. Hun motto: mensen verrassen en stimuleren om anders naar eten en drinken te kijken. Je proeft er in verschillende ruimtes van producten als koffie, thee, (ijs)cocktails, afternoon tea, bonbons, ijstaarten en veel meer. Hun interieur is helemaal roze en Instagram waardig en hun smaken zijn heel origineel en lekker.

 

De Urban Shopper ook gelegen op Strijp-S is een grote hal met daarin kleine shopjes. Je vindt er een platenwinkel, kapper, tattooshop, interieurwinkel en nog veel meer. Allemaal kleinschalige initiatieven en vernieuwende concepten. Het is alleen al leuk om er een keer doorheen te lopen en het is moeilijk om met lege handen te vertrekken.

 

Eindhoven PSV

Eindhoven is trots op PSV, dit is kun voetbal club. PSV bestaat sinds 31 augustus 1913 en kreeg toen de naam Philips Sport Vereniging als sportvereniging van Philips medewerkers. PSV groeide uit tot een club die behoort tot de traditionele top drie van het Nederlands betaald voetbal. Op de UEFA ranglijst van beste clubs in Europa stond PSV op 1 juli 2019 met 37.000 punten op de 41e plaats De thuisbasis van PSV is het Philips Stadion.

https://autoverhuurdemulder.nl/auto-huren-eindhoven/