Collectie frima
Image default
Particuliere dienstverlening

Hypotheekadvies voor woningen in regio Utrecht: wat is de Nationale Hypotheekgarantie?

Het kopen van een huis is een grote financiële stap en u krijgt als koper te maken met allerlei kosten. Niet alleen betaalt u het aankoopbedrag voor het huis, maar u betaalt ook de kosten koper en houdt rekening met eventuele verbouwings- en verhuiskosten. Omdat er veel kosten komen kijken bij het aankoopproces, en u voor lange tijd aan de hypotheek vast zit, is dit niet zonder risico. Wat als u de hypotheek niet langer kunt betalen? Met de Nationale Hypotheek Garantie loopt u minder risico, maar er zitten ook nadelen aan vast. Win hypotheekadvies in regio Utrecht in bij Oscar Prent Assurantiën B.V. in Bilthoven om erachter komen of het een verstandige keuze is in uw situatie.

U loopt minder financiële risico’s

De Nationale Hypotheek Garantie is een vangnet voor wanneer u de hypotheek niet langer kunt betalen. Zo is de verstrekker van de hypotheek ervan verzekerd dat het hypotheekbedrag volledig terugbetaald wordt, ook wanneer u dit zelf niet meer kunt. U loopt zelf minder risico met de Nationale Hypotheekgarantie en kunt zo vaak bij onverwachte omstandigheden toch in uw huis blijven wonen. Er wordt gekeken hoe de hypotheek betaalbaar kan blijven. Wanneer u na de verkoop met een restschuld blijft zitten, kan deze ook worden kwijtgescholden door de Nationale Hypotheek Garantie. Een adviseur met hypotheekadvies in regio Utrecht vertelt u meer over de voorwaarden.

Ontdek de nadelen van de Nationale Hypotheek Garantie

Hypotheekadvies in regio Utrecht zal ook uitwijzen dat er niet alleen voordelen aan de Nationale Hypotheek Garantie zitten. Deze garantie is niet gratis en dus moet u meer geld kunnen inleggen. Het gaat om minder dan een procent van het totale hypotheekbedrag, maar dat kan alsnog een behoorlijke som zijn. Het is dus belangrijk dat u dit bedrag kunt missen wanneer u de Nationale Hypotheek Garantie wilt afsluiten. Een expert van Oscar Prent Assurantiën B.V. nabij Utrecht kan u hypotheekadvies geven en eventueel ook de garantie voor u aanvragen.

https://opabv.nl/

Gerelateerde artikelen

Nergens vindt u meer expertise tijdens een traprenovatie dan bij deze expert uit regio Eindhoven

Laat het infrezen van uw dekvloer over aan deze specialist

Een nieuwe scooter kopen doet u bij deze scooter- en fietsenwinkel in Arkel