Collectie frima
Image default
Woning en Tuin

Luxe aanbouw serre

Een aanbouw serre is toch vaak wat luxer dan de gewone serre omdat het met het huis verbonden is en een geheel vormt. Bij aanbouw serre wordt het een deel van het huis en dit is bij een vrijstaande serre toch niet het geval.

Kiezen voor een aanbouw serre of niet is uiteindelijk een kwestie van keuze maar in deze artikel proberen we zoveel mogelijk informatie te geven zodat je een keuze kunt maken. Wanneer je meer ruimte nodig hebt is aanbouw serre ideaal omdat het een verlenging van het huis wordt. Je kunt aan groter woonkamer, zitkamer of eetkamer creëren door aanbouw serre. Alles zit onder een dak en je merkt eigenlijk alleen dat het een serre is door het mooie uitzicht die je hebt over het tuin en de hemel. 

Een serre is natuurlijk vooral van glas gemaakt en zo heb je mooie uitzicht over de tuin. Ook het dak is van glas en zo kun je dus ook de hemel bewonderen. Het huis voelt ook veel groter door al de open ruimte die je door aanbouw serre. Ik zou het dan ook iedereen van harte aanbevelen want nadelen heeft aanbouw serre eigenlijk niet en het voegt zelfs waarde toe aan je huis.

Slimster.nl/

Aannemer-gigant.nl/

Serbo.nl/