Collectie frima
Image default
Muziek

Laat uw piano restaureren bij een specialist en u krijgt deze in topconditie terug

Bent u in het bezit van een piano en vertoont deze enkele mankementen? Dan doet u er verstandig aan om uw piano te laten restaureren bij een betrouwbare organisatie. Piano’s zijn immers nogal duur en daarom wilt u er zeker van zijn dat alles met de grootste precisie wordt gemaakt. Zeker als u over een echte Bösendorfer beschikt, is het van belang dat uw piano zorgvuldig wordt behandeld. Daarom is het slim om eens contact op te nemen met Evert Snel. Dit bedrijf is al jarenlang gespecialiseerd in de restauraties van piano’s in alle soorten en maten, wat hen een goede naam in de muziekwereld heeft opgeleverd. Zij gaan zeer grondig en efficiënt te werk en zorgen dat u snel weer over een speelklare piano beschikt. Dat is toch precies de dienstverlening die u voor ogen heeft?

 

Ook de unieke Bösendorfer heeft zo nu en dan onderhoud nodig

Bösendorfer is een bijzonder type piano. Deze piano produceert een unieke geluid dat direct wordt herkend door echte liefhebbers. Omdat het een uniek instrument is, gaan eigenaars van een Bösendorfer altijd met de grootste zorg ermee om. Toch is het ook bij deze bijzondere piano af en toe nodig om deze te laten restaureren. Hiervoor schakelt u Evert Snel in. De vakmensen van dit bedrijf controleren uw piano zeer uitgebreid en zorgen dat alles weer in perfecte staat is. Is de restauratie voltooid? Dan regelt deze specialist – bij voorkeur op locatie – ook het stemmen van uw piano. Zo weet u zeker dat alles tiptop in orde is!

Benader de specialist voor de restauratie van uw piano

Uw piano restaureren laat u kortom aan de deskundige medewerkers van Evert Snel over. Zij bieden u uitstekende service van A tot Z en voorzien u van een piano in topconditie. Heeft u nog vragen over hun dienstverlening? Ga dan naar de website van deze specialist en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen.