Collectie frima
Image default
Media

Beveilig je nieuwe iPhone 12 met een telefoonhoesje

Als jij de trotse eigenaar bent van een nieuwe telefoon dan zal waarschijnlijk een van je eerste aankopen een nieuw telefoonhoesje zijn. Je wilt natuurlijk niet dat je gloednieuwe iPhone 12 kapot gaat als je hem laat vallen. Echter biedt een telefoonhoesje voor je iPhone 12 veel meer dan alleen beveiliging. In deze blog gaan wij enkele toepassingen en het nut van telefoonhoesjes beschrijven.

Hoe werkt een telefoonhoesje voor de iPhone 12

Een telefoonhoesje voor je iPhone 12 zorgt er voor dat als je hem laat vallen de kans veel minder groot is dat je scherm barst of de interne onderdelen kapot kunnen gaan. Het hoesje zorgt er ook voor dat er geen krassen op de zijkanten van je telefoon komen. Dit is vooral handig als je ban plan bent ooit je telefoon te verkopen aangezien een telefoon zonder krassen veel meer geld waard is. Ook geeft een telefoonhoesje meer grip. De meeste telefoons tegenwoordig zijn uit metaal en soms zelfs glas aan de zijkant, zonder hoesje zijn ze enorm glad en is de kans groot dat je telefoon uit je handen glipt.

Verschillende soorten telefoonhoesjes voor de iPhone 12

Er zijn veel verschillende soorten telefoonhoesjes met allemaal verschillende functionaliteiten. Zo heb je bijvoorbeeld de nieuwe telefoonhoesjes voor de iPhone 12 die het mogelijk maken om de magsafe oplader te gebruiken met een hoesje. Verder heb je hoesjes met een ingebouwde pop socket die het makkelijker maken om de telefoon vast te houden. Verder heb je ook hoesjes met een ingebouwde stand zo kun je video’s op je telefoon kijken zonder dat je hem moet vasthouden. Verder zijn er ook telefoonhoesjes met een ingebouwde kaarthouder zodat je je portemonnee niet meer mee moet nemen

 

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Hoesjes