Collectie frima
Image default
Bedrijven

Is investeren in vastgoed ook iets voor u?

Heeft u vermogen dat op dit moment naar uw zin te weinig oplevert? Misschien is investeren in vastgoed dan iets voor u. Dit kan op verschillende manieren. U kunt een pand in Nederland kopen en dit verhuren aan bijvoorbeeld expats of studenten. Maar daarbij bent u wel direct verantwoordelijk voor onderhoud en reparaties. Bovendien loopt u het risico dat u huurders treft die zich niet zo netjes gedragen. Een andere mogelijkheid is geld investeren in een vakantiewoning in Nederland, Frankrijk of een ander fijn vakantieland. Dit kunt u zelfstandig doen, maar het kan ook op een makkelijke manier.

Veilig investeren met een goed rendement

Investeren brengt risico met zich mee. U hoort het overal waar over investeringen wordt gesproken. Maar er zit wel degelijk verschil in investeringen. Zo kunt u bij Center Parcs Vastgoed investeren in vakantiewoningen zonder groot risico. Wilt u geld investeren met een vast rendement per jaar dan is dit een prima optie. U koopt een vakantiewoning waarna de verhuur en ook het onderhoud door Center Parcs Vastgoed wordt verzorgd. Zij regelen dat uw huis verhuurd wordt. Onderhoud en schoonmaak worden eveneens geregeld. U ontvangt als eigenaar een vast rendement waar alle kosten al van zijn afgetrokken.

Kies voor een goede belegging van uw vermogen

Investeren in vastgoed heeft vrijwel nog nooit iemand een zeperd opgeleverd. Integendeel, de prijs van vastgoed wordt alleen maar meer waard als de jaren verstrijken. Als u nu uw geld wilt investeren, kies dan voor een comfortabele vakantiewoning in een zonnig land zoals Frankrijk. Frankrijk is nog steeds het populairste vakantieland voor Nederlanders. U kunt uiteraard ook zelf gebruikmaken van uw vakantiewoning of appartement. Als u er niet zelf verblijft wordt het verhuurd door Center Parcs Vastgoed en daarover ontvangt u een aantrekkelijk rendement. Meer informatie leest u op de website. Hier kunt u zich ook meteen inschrijven als u besluit om te willen investeren.