Collectie frima
Image default
Bedrijven

Geniet nog vele zomers van uw airco met het onderhoud van dit autobedrijf in Zwanenburg

Nu het weer zomer is, is de airco een onmisbaar onderdeel van uw auto. Zo profiteert u namelijk van een aangename temperatuur in uw voertuig. Net als andere onderdelen van uw auto, is het ook belangrijk om uw airco goed te onderhouden. De monteurs van autobedrijf DJ Auto’s en Scooters, aan de Domineeslaan in Zwanenburg, helpen u hier graag bij. Bent u benieuwd wat u zelf kunt doen om uw airco in topconditie te houden? Lees dan snel verder!

Tips om uw airconditioning in topconditie te houden

Er zijn verschillende zaken waar u op kunt letten in het onderhouden van uw airco. Met de volgende tips beleeft u nog vele zomers plezier van uw airconditioning:

  1. Reiniging, onderhoud en inspectie: laat uw airco bij voorkeur ieder jaar reinigen en iedere twee jaar inspecteren én reinigen. Bovendien is het raadzaam om elke vier jaar een onderhoudsbeurt uit te voeren bij dit autobedrijf in Zwanenburg.
  2. Gebruik van de airco: gebruik de airco zowel ’s zomers als ’s winters zodat u de as-afdichtingen van de compressor soepel houdt. Zet de airconditioning bovendien niet direct aan na het starten – zo verspilt u geen brandstof en heeft u minder kans op slijtage van de compressor. Daarbij is het van belang om altijd de ramen gesloten te houden als de airco aanstaat.
  3. Let op klachten: breng uw auto langs bij de werkplaats van DJ Auto’s en Scooters wanneer u opmerkt dat uw auto niet koel wordt, als u verkoudheidsklachten ervaart in de auto of wanneer deze onaangenaam ruikt.

Plan direct een onderhoudsbeurt in

Is het tijd voor een reiniging- of onderhoudsbeurt van de airconditioning of wilt u andere onderdelen van uw auto laten controleren? Dan kunt uitstekend terecht bij dit autobedrijf in Zwanenburg voor onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Bovendien is DJ Auto’s en Scooters een vooraanstaande apk-garage. Kortom, u bent voor uiteenlopende diensten welkom bij dit autobedrijf. Plan direct een onderhoudsbeurt in via de website!