Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Pensioenlogica geeft u alle aandacht

Pensioenlogica stelt de juiste vragen omdat hij als onafhankelijk pensioenadviseur alle mogelijkheden kent. De ontwikkelingen houden nooit op. Dat is maar goed ook. De wensen van mensen veranderen nu eenmaal. Als u bijvoorbeeld na vele jaren van hard en zwaar fysiek werk het geleidelijk rustiger aan wil doen kan Pensioenlogica voor u in kaart brengen hoe dat mogelijk kan worden gemaakt. Ook al heeft u de AOW-leeftijd nog niet bereikt; een vervroegd pensioen kan prima aan uw wensen voldoen. Er zijn meerdere mogelijkheden om eerder met pensioen te kunnen gaan. Pensioenlogica kan deze voor u in kaart brengen.  

De informatiebron van Pensioenlogica

Op de website wordt veel informatie aangeboden. De duidelijke structuur zorgt ervoor dat u snel de antwoorden op uw vragen kunt vinden. Waar Pensioenlogica aan de wijsheid komt is duidelijk door de verwijzingen naar de wetteksten, literatuur, jurisprudentie. Wat veel belangrijker is dat de juridische teksten in gewone mensentaal praktisch zijn vertaald. Tevens zijn er genoeg voorbeelden op de website geplaatst. Het is belangrijk dat u niet op basis van deze informatie alleen een belangrijke beslissing maakt. Eerder met pensioen of de gevolgen voor het pensioen van een ontslag zijn te ingrijpend om uw nieuwe inzichten niet door een onafhankelijke pensioenadviseur te laten toetsen.   

De klantervaringen zeggen genoeg

De verschillende klantervaringen beschrijven zijn werkwijze en de resultaten. Dirk-Jan Plate weet na een grondige inventarisatie en analyse precies te benoemen waarmee (via welke weg) het beste resultaat kan worden behaald. En niet onbelangrijk, welke ‘oplossingen’ eventueel niet voor u werken. Hij is onafhankelijk, u krijgt geen pensioenproduct als oplossing aangeboden. Hij kijkt verder. Vaak zijn uw bestaande producten al prima, zijn er alleen nog kleine aanpassingen nodig die altijd al konden maar waar u nog geen weet van had. 

De pensioenoplossing die Pensioenlogica u kan bieden 

De oplossing kan soms erg eenvoudig zijn. Of minder, maar dan bent u helemaal aan het goede adres. Als pensioenrecht adviseur kunnen de pensioenvraagstukken niet complex genoeg voor Dirk-Jan Plate zijn. Pensioenwijzigingen, vervroegde pensionering, deeltijdpensioen en/of de gevolgen van een ontslag verminderen…ingewikkeld maar gelukkig zijn vak en passie. Voor meer informatie en advies: www.pensioenlogica.nl

Gerelateerde artikelen

Soorten raambekleding die van onder omhoog gaan

Uw klantenbestand verstevigen door het gebruik van milieuvriendelijke glaslatten

Een kunststof vliegengordijn is geschikt voor iedere woning