Collectie frima
Image default
Woning en Tuin

Een mooie bamboe houten vloer maakt uw interieur compleet

Wilt u graag een nieuwe houten vloer in huis? Bijvoorbeeld omdat u net een huis gekocht heeft of omdat u uw huidige woning aan het verbouwen bent? In beide gevallen is een bamboe houten vloer echt een aanrader. Deze vloer heeft namelijk een prachtige uitstraling en is van uitstekende kwaliteit. Bij ALMA Parket in Breda heeft u volop keuze uit houten vloeren van bamboe en andere houtsoorten. Dit bedrijf bestaat al ruim zestig jaar en de producten die hier verkocht worden, voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Zo bent u verzekerd van een vloer waar u nog jaren plezier van heeft. Bovendien past een bamboe houten vloer in bijna elk interieur en tilt de vloer uw inrichting naar een hoger niveau. Kortom: deze houten vloer is zeker een goede aankoop!

Een mooie en milieuvriendelijke vloer

Een houten vloer van bamboe wordt steeds populairder. Dat is niet gek, want de vloer ziet er erg stijlvol uit en heeft veel milieuvriendelijke kenmerken. De bamboe wordt namelijk op een milieuvriendelijke manier gekapt, waardoor er elk jaar weer nieuwe stammen aangemaakt worden. Zo blijft de hoeveelheid bamboe gelijk en kan er geoogst blijven worden, zonder dat het de natuur schaadt. Daarnaast is deze vloer in verschillende varianten verkrijgbaar. Ga bijvoorbeeld voor een vloer met een mooi lijnenpatroon, ook wel Density genoemd. Of heeft een patroon met de karakteristieke bamboeknoop uw voorkeur? Bij ALMA Parket in Breda kan het allemaal!

Vraag de experts gerust om persoonlijk advies

Wilt u graag een bamboe houten vloer aanschaffen, maar twijfelt u welke soort het best staat in uw woning? Vraag de experts van ALMA Parket in Breda dan gerust om persoonlijk advies. Zij helpen u maar al te graag met uw keuze. Dankzij hun informatie en advies, kiest u zeker een prachtige vloer voor uw woonkamer, slaapkamer, keuken of ander vertrek in huis.

https://www.almaparket.nl/