Collectie frima
Image default
Aanbiedingen

Zo zorgt u voor een goede beveiliging in Limburg

Als u ondernemer bent en u heeft een eigen bedrijfspand dan maakt u zich misschien zorgen over een mogelijke inbraak. U kunt een alarm installeren, maar wat gebeurt er als het alarm afgaat? Als u ver van uw bedrijf woont heeft het geen zin dat u zelf gaat kijken, dan is de inbreker allang weer vertrokken. Schakel daarom een goede beveiliging in Limburg in, geregeld door een ervaren beveiligingsbedrijf. Zodra er onraad is bij uw bedrijf wordt er meteen actie ondernomen. Een medewerker gaat meteen op de melding af. Met een beetje geluk kan op die manier een inbreker op heterdaad worden betrapt en aan de politie overgedragen worden.

Wie kan mijn bedrijf beschermen?

U kunt een beroep doen op Bosec Security in de regio Heerlen voor de beveiliging van uw bedrijf in Limburg. U kunt verschillende diensten afnemen. Zo is het mogelijk om uw bedrijf of bedrijfsterrein in de gaten te laten houden door een drone. De camera registreert eventuele ongebruikelijke acties en deze worden dan direct opgevolgd door een medewerker. Maar natuurlijk kunt u ook een alarm laten installeren. De meldkamer krijgt bericht als het alarm afgaat en stuurt meteen een medewerker om te zien of er inderdaad wordt ingebroken of dat er sprake is van een storing.

Vraag een prijsopgave voor uw beveiliging aan

Wilt u de beveiliging van uw bedrijf in Limburg goed geregeld hebben? Neem dan contact op met Bosec Security in Heerlen. Zij inventariseren uw wensen. Er wordt in principe altijd dienstverlening op maat geleverd. Daarvoor ontvangt u vervolgens een offerte op maat. Als u hier uw handtekening onder zet wordt uw bedrijf opgenomen in het beveiligingsdraaiboek. De met u afgesproken diensten worden geleverd en uw pand is vanaf dat moment optimaal beveiligd tegen allerhande onraad. U vindt de contactgegevens op de website. U kunt, als u dat wilt, gebruikmaken van het contactformulier.